torsdag 21 december 2023

Torsdag 21 December NUS mm

Tidigt i morse åkte man bussen (som var rejält sval!) in till Umeå och NUS för den planerade gråstarr operationen. Visst var man där i tid men det är ju det bästa!
Det syns klart och tydligt att pupillen är långt mycket större än i höger öga. Förändringar har skett på NUS sedan 2019 när man gjorde höger öga, de förändringarna har sannolikt med pandemin 2020 att göra. Känns ändå bra.
När man ändå skulle lösa ut droppar för ögat passade man på att köpa lite konfektyr såhär lagom inför jul. Det landade rätt lagom med sjukskrivning två veckor from idag. Nu blir det lugna gatan och bara vara som gäller för läkningen.
Idag blev det lämplig tid att brygga av julkaffe man köpte för någon månad sedan. Hellre än kända märken för då har man inga förväntningar utan tar det som det kommer. Fördelen med de sorterna.
Bergstrands kafferosteri som även tillhandahåller Wiener det smaksatta kaffet man uppskattat sedan början av 2000 talet och än idag! När man unnar sig.
Bjud icke-vänner på detta så att de får vomitera lämpligt åt dem.
Men du får betala för det, Microsoft ocker så kan man satsa på annat eller 12:an om man nödvändigtvis ska ha Windows.
Can a biz tro.

Man köper endast det man vill och tror sig behöva. Pengarna växer knappast på trän.

3 kommentarer:

  1. Tryffel är ganska gott men oftast väldigt sött. Aldrig fel med gott kaffe helst bryggkaffe efter en god lunch eller middag sitter aldrig fel. Får väl säga som gubben "jag har ingen dator jag har inget internet jag har en Mora kniv och sunt förnuft det räcker långt" och det gör det, det räcker långt längre än både dator och internet. Onödigt slöseri med resurser och kompetens.

    SvaraRadera
  2. Sluta göra mig pissed off!!!😡🤬 Med era satans inloggningstramserier FÖR HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!! Idioterrrrrrr

    SvaraRadera
  3. På rätt väg med ögat och julafton firas i 100% underbar ensamhet. Ett råd: eliminera ALL avfall, reklam, diktatur regler och idiot regler omgående det kommer ändå dröja minst 50 år innan någon upptäcker förändringarna till det bättre.

    SvaraRadera