söndag 3 december 2023

Söndag För Den Som Bryr Sig Skylt

Det var länge sedan det ebbade ut. Skyltsöndag, tillbaka till 70 talet när det var något, fascinerande, spännande och trevligt. Idag passerade man allt när man snart blir fattigare och man var ute efter en måltid vilket det blev.
Några bilder där folk umgås och har trevligt tillsammans, njuter av tillvaron
Ändå ganska folktomt motför vad det brukade vara men sjukdomar och virus gör att folk inte umgås på samma sätt som innan pandemin. Då var det betydligt mer folktätt. Sedan är det som det är.
Naturligtvis gruvar man sig för att gå ut när man är antisocial och helst träffar så lite folk som möjligt.
Tidigt i morse tog man sig an externa DVD brännaren och aldrig tidigare har man upplevt något så förvånande enkelt men ändå helt överraskande positivt och bra!
Äntligen en fantastisk kringutrustning som är enkel att använda, fann Windows Media Player som applikation på HP Probook 430 vilken man använde att konvertera Audio CD skivor från de musik Magazine man köpt att bränna ner alltsammans till en CD-R skiva var enklare än man hade kunnat föreställa sig. Det mest positiva är att det nästan inte är några blippar, hopp eller annat störande som på de tidigare skivorna med Mp3 filer.
Då har man 2 bra enheter som kringutrustning allt-i-ett skrivaren och nu externa DVD brännaren. Skönt när saker och ting fungerar som de ska. Can a biz tro.
Personlig erfarenhet! Mindre justeringar i setup gjorde att fanskapet inte fungerar! Så satans typiskt. Avsikten var att utöka från 72 Mbit/s till 150 Mbit/s men det ville sig inte, plåtbit lock för SIM kort sladdrigt och en del annat. Som affärsuttrycket lyder: Du får vad du betalar för. Visserligen, det hade ändå kunnat varit långt bättre. Hade den kostat 7000 kronor och ändå varit i närheten så undermålig hade det varit pengar i sjön.

VAD I HELVETE HÅLLER NI PÅ MED BLOGGER SATANS SKIT FUCK OFF 4 ETERNITY!!!😡🤬 INLOGGNING SKA VÄL FÖR HELVETE KUNNA FUNGERA ELLER HAR NI SPÄRRATS IN PÅ DÅRHUS!?!?

4 kommentarer:

  1. Priset på brännaren är samma nu som förra helgen. Fick lov att återanvända Option Icon modemet när man försökte öka hastigheten eller något på dlink router med inbyggt modem enheten men något gick snett och nu fungerar det inte som tidigare. Nåja, skönt att slippa bli "stående" utan internet anslutning. Router modemet känns krångligt med alla satans inställningar som inte kan nollställas och reset knappen sitter för djupt ner. Man kanske lyckas återställa tidigare inställningar senare i december när man inte befinner sig under tidspress som nu när helgerna rusar förbi och man skulle behövt minst 1 vecka eller 2 för att kunna åtgärda saker och ting men man känner av "ekorrhjulet" man tidigare befann sig i för flera år sedan när datorn och allt som kretsade kring den tog allt för mycket tid. Man hann inte de vanliga göromål man är tvungen till som matlagning, städning, personlig hygien man.

    SvaraRadera
  2. Slutligen fungerar det! Sluta upp med alla former av sabotage tack!!!
    Efter en givande och intressant konversation med en arbetskollega kom man fram till att 72 Mbit/s kan vara kapaciteten mobiloperatör kan åstadkomma/prestera så då kan man lugnt glömma 150 Mbit/s. Visst räckte 72 Mbit/s när det ändå fungerade. Det blir att lösa när man har mer tid och ffa ser att läsa med BÄGGE ögonen! För närvarande får man och är nöjd med vad man kan göra och få gjort.

    SvaraRadera
  3. WiFi över 30-40 Mbit/s är nog riktigt hygglig hastighet med tanke på sim kort modem och router i samma enhet! 72 Mbit/s måste vara supersnabb och räcker till det mesta väsentliga. Spel är nog bäst genom LAN eller direkt i datorn knappast som internet turneringar så tillvida det inte är enklare spel då. Tacka vet jag fäst-i-val sånt vill jag besöka och häddbänga till bra hårrock tills jag får majgräjn och måste vila hä hä hä 😂

    SvaraRadera
  4. 72 Mbit/s låter helt fantastiskt! Vem hade inte varit nöjd med den hastigheten!? Det går ju alltid att kolla hur högt man kan komma. Trevligt när något fungerar långt över förväntan.

    SvaraRadera