lördag 30 december 2023

Lördag 30 December Bra!

Det är svårt att finna kort rubrik på inlägget så då får det bli som det blir.
Idag blev det en tur till Jula och hitta ett vattenpass så att man kunde kolla så att tvättmaskinen inte lutar när det dunkade vid centrifugeringen i 1 tvättprogram i morse då man tvättade upp lite plagg.
Strosade runt lugnt för att se om utifall det fanns någon skarvkabel med cigarettändaruttag och det fanns det så
man begav sig därefter till kassan och betalade för produkterna. Fanns mycket men oftast tänker man vad man ska ha saker och ting till, nytto mässigt.
nu återstår att sammankoppla den med kontakten till den keramiska värmefläkt man har och förhoppningsvis ställa den på hatthyllan i bilen så att bakrutan kanske blir mindre imma på när det verkar som att elslingan lagt av tyvärr.
Efter besöket till Jula åkte man hit för att få bekräftelse på vad som visade sig vara lögn, att Elgiganten hade kaffekapslar till Nespresso Vertuo kaffemaskin. Dom har maskiner med medföljande demo kapslar i kartongen tillsammans med maskinen. Så man strosade runt och letade bläckpatroner till skrivaren HP Deskjet 2723 vilka man faktiskt fann men det fick vara när man har kvar bläck i patronerna befintliga i skrivaren för närvarande.
Så då fick det bli Willys som sista anhalt för att köpa toapapper en mindre bal och en del annat man ansåg att man behöver för kommande behov sedan blev det att
unna sig en veganpizza vilket man sällan gör och den var extra delikat med vitlöksdressing på. Can a biz tro.

Google måste antagligen vara inne i något defensivt stabsläge och det är klart även de negativa förändringar som drabbar många andra företag drabbar även dem. Allt som sker i världen behöver ju nödvändigtvis inte drabba internet och att logga in på Google kontot löser långt ifrån alla problem så som Google tycks inbilla sig! Mycket avfall på internet kan definitivt avvecklas som avlägsnas däribland - just det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar