onsdag 20 december 2023

Onsdag 20 December

En jobbig tid just nu. Mörkt när man vaknar sedan några strö timmar dagsljus och redan vid 14 tiden börjar det skymma.
Får man väl se hur långt de räcker.
Bästa pris utan ockerpriser är sannolikt hos Willys Klockarbäcken därför åkte man dit och handlade i sedvanlig ordning.
Egen "modifiering" av kvittot som man hade önskat att det såg ut. Alltid.
Insåg att det enda rätta var att åka och handla och kom på att man saknade rätt många "delar" för kommande tider. Förutom påfyllning av livsmedel blev det köpt inte mindre än 5st 9 volts batterier när man tidigare idag testade rökvarnaren i sovrummet som knappt reagerade på testknappen! Nu fungerar den och den uppsatt i hallens tak. Hellre sent än aldrig. Can a biz tro.

Handdesinfektion köpte man tidigare hos Willys hemma en liten flaska nu blev det en större pumpflaska för kommande bruk på jobbet. I morgon blir det tidiga bussen till sjukhuset för det som ska göras.
Låter bra oavsett och inget säger att dyra märkesbatterier är bättre när man köpt sådana och de skulle hålla kapacitet längre tid men inte gjort det! Det dyraste man köpt var något som kostade 119 kronor! Men inte ens det hade någon märkbart längre hållbarhet.

1 kommentar:

  1. Hellre mera för slantarna än galet gynnande av kapitalismens övergödda kedjor! Kan faktiskt vara bättre batterier än många välkända märken det har visat sig när det kommer till mycket andra produkter som t.o.m. kvällstidningar skrivit om! Länge leve butiker som förser folket med det de oftast behöver utan att ruinera dem.

    SvaraRadera