måndag 25 december 2023

Måndag 25 December Ganska Skönt

Vaknade för tidigt i morse då man glömt att svajpa mobilen man använder som väckarklocka nu när man inte har förpliktelsen till  jobbet. Skönt att veta.
En Mp3 skiva man skapade i år var den på bilden ovan 5 stycken Musik Magazine CD samlade på en CD-R skiva. Kvalitetsmässigt blev den väl okej, något man saknar i headsetet på jobbet är spelaren som spelar likt en CD-R skiva flera album efter varandra man blir något bortskämd med CD/Mp3 spelaren man har hemma (och den stannar hemma!)
Den gör sitt jobb drivs med nätkabel USB eller om man vill ta den med batterier, något man helst undviker när den inte var gratis dock prisvärd! Sedan har man den
en Bluetooth mottagare sändare som fungerar bra och kan driva 2 högtalare samtidigt! Batteriet är på 280 mAh vilket gör att det tar slut efter cirka 7 timmars användning vilket oftast räcker för den tid man använder den. Högtalare är Bluetooth som finns 2 av och de är fantastiska!
Fördel 1 är att man alltid har en uppladdad högtalare fördel 2 var att de var prisvärda! Mycket ljud för lite pengar de håller ännu och specifikation säger
Volymen räcker till och blir över, laddning med USB kabel och 1 batteri vars kapacitet nästan motsvarar en av de tidigare mobiltelefonerna vars batteri kapacitet var på 2400 mAh!
En annan skiva man skapade är den ovan som heter Disc 2 där man fick plats med 4 CD skivor på samma disc. Efterföljande
skiva innehåller inte mindre än 7 CD skivor i Mp3 format. Det bästa med musik Magazine skivorna är variationerna på musiken vilket gör att man känner av repetitioner när man spelat CD-R skivan 2 gånger efter varandra. Annars har man ju flertalet gamla musik Magazine Mp3 skivor att välja ibland, 8 stycken till antalet och det räcker långt. Can a biz tro.

Anledningen att man gör inlägg är att det är viktigt, finns tyvärr så mycket annat som är värdelöst och tids nog kommer upphovsmakare att inse det men som med mycket annat är det redan försent och kontentan får man läsa i diverse media.

1 kommentar:

  1. Vad skönt att ha tillgång till musik genom unik och egen lösning! Jo, man vet ju vad man vet och man hoppas verkligen att det kommer att straffa sig miljardfalt för de som envisas med sina usla fascist fasoner! Härligt att ni har mängder med mp3 kanske man kunde få ta del av en del av det vid tillfälle det blir bra. Måste lägga in några vedträn i spisen för kvällen och natten så att man har varmt och behagligt i stugan.

    SvaraRadera