tisdag 12 december 2023

Chips och Mallow

Kände inte för att besöka Willys Hemma utan kände mig bekväm så det blev Sega Råttan istället. Kanske trist men man hoppas på förändringar, fanns något som det blev gott för gommen kanske.
Blev en påse chips vilken man vet sedan tidigare smakar fantastiskt gott!
Man vet sedan tidigare köp att de är något utöver det vanliga kostar lite mer men det är det värt! Det är mer sällan man handlar där nu. 33:90/st.
Överraskande god faktiskt men
Andra smaker man gärna vill prova av chipset. Finns antagligen hos andra återförsäljare till betydligt bättre priser.
Något falsk kiosk! På vidal påsen var priset höjt från 21 kronor till 24:90! Dessutom den man betjänades av var man och inte "Madde". Finns tyvärr butiker som bluffar.
Inte omöjligt att man provat den tidigare varsamt saltade det går dock lång tid mellan köpen när man sällan har speciellt mycket att röra sig med.
Den har man ätit tidigare! Utsökt.
Den är sannolikt intressant i smaken men fanns tyvärr inte i den kiosken.
Den köpte man för att ha något att unna sig med framåt helgen. Potatis är gott.
Antagligen oemotståndlig. Oj vad trött man är. Mer imorgon när man är piggare.
Can a biz tro.

Man jobbar hårt och snabbare än tidigare vilket gör att man är i rörelse mest hela tiden, tar ut raster "när arbetet så tillåter" vilket man har för vana att göra sedan tidigare arbetsplatser och uppgifter. Därav känns det extra skönt när helgen kommer.
Blev snabbköp i måndags när man var törstig pga hårt arbete och kloakvatten på jobbet! Det dricker man helst inte! Rent vatten skall det vara därför tar man med sig 2-3 50cl flaskor har haft tanken att ta med en av 5 liters dunkarna men det har ännu så länge stannat vid tanken.

1 kommentar:

  1. Det råder inga tvivel om att produkterna är utsökt goda men det känns klart svinaktigt när kiosker höjer priset på varor och inte ens försöker dölja det! Nåja, sluthandlat hos sega råttan förmodligen permanent. Kan kanske gå att beställa istället så får frakten motsvara kiosk och butiksocker ifall det nu finns några pålitliga näthandelsbutiker.

    SvaraRadera