torsdag 28 december 2023

Torsdag 28 December Svinkallt!

Nog fan var det Svinkallt kyligare än igår! -18°C när man gick ut till bilen kopplade jump start som säkerhet omutifall den var lika seg som igår. Den startade! Varvid man lugnt rullade ut på vägen och åkte och tankade drivmedel. Naturligtvis fungerade inte kvitto delen så man fick fota av det.
Aningen sänkning av literpriset och det kanske blev några cl ytterligare i tanken.
När man kom fram till Power möttes man av b la denna maskin och det var väl bra pris vad som är nackdelen är att det inte finns specifikationer på plats som att det ingår program för ånga men även trumrengöringsprogram vilket är viktigare än man kan tro! Kapaciteten på 8kg är bra men rent krasst måste man se ur verklighetens perspektiv att den inte hade fått plats varken i bilen eller i badrummet.
Tvättmaskinen man köpte med tillbehör och en plusgaranti men den fick aldrig plats i bilen på något sätt så den kan komma att levereras kommande vecka. Naturligtvis har man ingen brådska att få hem den, när den väl finns är det ganska fritt att tvätta vid behov och det bästa - utan att boka datum och tidpunkt!
Förutom kika på tvättmaskinsutbud var man tvungen att fylla på kyl och frys hemma med livsmedel och då åkte man till livsmedelsbutiken några meter från butiken med tvättmaskin och handlade. Can a biz tro.

Blir intressant att se hur den nya maskinen fungerar när man har en befintlig mini tvättmaskin som tyvärr är för omständlig att använda den har främst använts när man varit utan vissa klädesplagg som t-shirts, näsdukar och underkläder i övrigt har den fått stå medan torkskåpet varit till större nytta så torsdag passerade även den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar