fredag 22 december 2023

Fredag 22 December Skönt!

Vaknade tidigt men stängde av väckaren och somnade om, man är ju ledig eller sjukskriven så då har man inga andra förpliktelser än mot sig själv.
Droppade en droppe Nevanac i ögat och läste sedan tidningar i lugn och ro.
En ringa del av det man handlade hos Willys Klockarbäcken inför jul men även färdig rätt panerad fisk med potatismos och remouladsås. Man får vad man betalar för! Känns trots allt okej och passade på att handla det mesta inför en lugn och fridfull jul upptäckte dock att man missade vörtlimpa så det får bli något imorgon lokalt.
Sedan bar det iväg hemåt med lagom mycket varor dock inte så mycket soja drycker när man redan har en del.
Tur att man aldrig har bråttom när man är ute och kör bil, upptäckte rätt tidigt de bägge plogbilarna som körde så att de tog upp hela vägbanan och ingen bil kunde köra om någon av dem! En hade dock så bråttom och tog sidovägen ner och lyckades på så sätt "köra om" lastbilarna. Can a biz tro.

Förr i tiden var man oftast stressad när man satt bakom ratten. Antagligen genom jobbet och dess uppgifter. I dagsljus och med all tid i världen blir det aldrig så längre. Hellre förekomma än omkomma är ett uttryck fler hade haft användning för.

1 kommentar:

  1. Man iddes inte ha med HELA kvittot med datum när det blir för drygt det räcker till ändå och blir över. Skönt att man är bäst medan man är väl medveten om att andra är skabb och pest. Livsmedel är det åtgång på så det gäller att se om sitt hus 🏡🏠

    SvaraRadera