fredag 15 december 2023

Fredag Eftermiddag

Och man är less. Less på hela skiten av jobb då är det extra härligt att slippa skitgörat och förstöra helger.
Bussen hem. Får man rätt plats står man ut med resan annars är det mycket obekvämt som i morse t ex sedan är det nästan tungt jämnt när det är mörkt när man åker hemifrån mörkt när man åker hem. Även om det varit så alla år sedan man var barn känns det tyngre för varje år som kommer och går.
Behövde lite livsmedel rätt pris på lussekatterna, utan saffran skulle kännas och ffa smaka märkligt i dessa tider! Läskedrycker känns lite av ett måste och i morgon blir det inget Klockarbäcken. Kanske nästkommande fredag isf. Potatissallad har blivit lite av standard när det är enkelt som bekvämt. Köpte ju en Squeezy för något tag sedan så pannkakor känns naturligt som mellanting till allt i övrigt. Denna jul blir annorlunda på alla sätt och vis när man är föräldralös sedan 8 månader tillbaka. Innan Willys gick man in i Hemslöjden en butik som säljer mycket fint men man visste på förhand att de inte hade push in lampor så man gick vidare. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. All reklam ska elimineras! Avinstallerat klartpunktse och tvångsinaktivering duröret som duröret musik. Mat och toaletter det bästa som finns och funnits.

    SvaraRadera