tisdag 19 december 2023

Tisdag 19 December

Efter jobbet gick man faktiskt in till Hemslöjden butiken och köpte lite intressanta föremål en magnet älg, en tvål Shea Avokado och en kolabit.
Hemslöjd är alltid intressant. Älgen för 40 kronor fasta tvålen 80 kronor och smörkola biten 49 kronor den sistnämnda smakade identiskt med knäck utan hackade nötter smarrigt gott!
Antingen behåller man den eller kan bli att skänka bort till någon framöver. Sheasmör är fräscht och uppfriskande för huden avokado 🥑 är säkert bra.
Från Hemslöjden till Willys hemma blev det att parera mellan sånt på bilden ovan och med gråstarr på vänster öga är det något av en utmaning men det gick.
Igår blev det att handla och då fann man hallon soda fantastiskt god läsk i övrigt blev det nödvändigt handlat men väl hemma upptäckte man något annat man var nästan utan soja dryck, is kaffe och soja protein så det blev att handla i eftermiddag.
Förutom nödvändiga livsmedel blev det även köpt en laddningskabel som reserv till den Powerbank man har och det var förmånligt pris för den.
Man tänkte väl inte speciellt mycket på det utan såg den till bra pris och som reservkabel duger den utmärkt! Det unika är att det är USB-C.
När man kom hem hade man tid att läsa på förpackningen och insåg att det rör sig om en riktigt bra kabel för såväl anslutning som laddning. Can a biz tro.

Uppdatering
Visst fungerar kabeln utmärkt både som anslutning som laddning, det känns tryggt. Såg att det fanns de märkta med iPhone iPod och iPad. Somliga powerbank eller trådlösa laddplattor är avsedda endast för dem. Tack och lov var denna kabel inte det.

2 kommentarer:

  1. Franska är nödvändigt liksom det mesta andra för pga hjärtsjukdom man har är det viktigt att få i sig livsmedel, viktigare än man tror! USB-A är anslutningskontakt till nätladdare, dator eller Powerbank USB-C är sticket till enhet man ansluter eller vill ladda inte det enklaste att veta för alla men man vet själv och med 2 mobiler med USB-C stick medan powerbank medföljde ingen kabel alls kan det vara bra att ha en reservkabel, sedan får man prova sig fram och se hur den nya kabeln fungerar.

    SvaraRadera
  2. Det var bra pris på USB-C kabel! Det måste man köpa när man har mobiltelefon med just det sticket ja sedan är det bra med livsmedel så det blir en tur till schtan och fynda man får väl köx om man går in på hemslöjden och hittar något där.

    SvaraRadera