lördag 16 december 2023

Lördag 16 December

Det blev på ett ungefär som man planerade igårkväll. Har tvättat upp det mesta så nu är det några strö gods kvar.
I botten på en mugg med pip såg man något som kröp längst ner som syns på bilden. En pälsänger så det var nog hög tid att ta itu med tvättandet. Spolade av badrumsgolvet från damm som ganska fort bildas så att man förhoppningsvis slipper dessa skadedjur och dess framfart.
Efter klädtvätten kände man att det var dags för en kombinerad lunch middag vilket blev panerad rödspätta med remouladsås och potatis. Energi måste man ha för att orka med, vilket man tidigare i livet slarvat med och istället köpt snabbmat som man inte mådde bra av.
När man köpte knappcellsbatterimix förpackningen tänkte man aldrig så långt att man visste vad man skulle ha dem till. Ja, LR44 visste man var de passade men i övrigt hade man ingen aning. Efter maten insåg man att dessa "mini kyrkor" förlorat lyskraft i lamporna och då kom förpackningen väl till användning. Som gör-det-själv lekman byttes batterier i bägge kyrkorna och nu lyser de starkt och klart.
Lustig text längst ner på bilden "förvaras oåtkomligt från barn" när det heter för barn! CBD prillor vilket man använde förrut men ansåg att de är för dyra dessutom var det några sorter som gav någonting, medan de andra prillorna varken smakade vad de skulle eller gav det de första gjorde. Visst har man kvar de andra dosorna i det närmaste intakta. Can a biz tro.

Så var det dags igen: Gurgel är AI! Förprogrammerat avfall för mindre bemedlade! Lägg ner Gurgel NU!!!
Det skall ALDRIG vara nödvändigt alls! Kanske dags att avveckla ALLT med Gurgel och skrota allt involverat av/med Gurgel när "de" bevisligen uppvisar total omänsklighet likt hjärntvättade robotar. Suck!

1 kommentar:

  1. Minst 30-40 minuter efter uppdateringen med det allra sista i inlägget lyckades inloggningen! Som tur är har man inte detta som arbete när det hade blivit förödande defekter som konsekvenser. På tredje bilden kan de som inte är synskadade se kyrkofönstrens vackra utsmyckningar och former på väggen eller vad det nu kan kallas. När man inte har behov av annat än att ta det lugnt och endast befinna sig inne i bostaden blir det så man ämnar att fortsätta kvällen för man får tillräckligt nog av det mesta när arbetsveckan kommer. Speciellt mycket mer blir det inte.

    SvaraRadera