fredag 8 december 2023

Egna Uppdateringar

Så var man sjuk igen. När man har hjärtsjukdom gäller inga temperatur svängningar! Hastiga klimatförändringar för då blir det vad man inte riktigt förväntade sig stickningar vänster sida av hjärtat och konsekvensen sämre balans än tidigare. Så är läget för närvarande.
En mildare hjärtinfarkt fick man oktober 2020 och det räcker mer än väl till man vill inte ha någon fler! Vilket är den främsta anledningen till kostförändring som levnadsvanor. Ingen ide att chansa och åka till jobbet när man är i ett sådant hälsotillstånd för några futtiga kronor och kanske få hjärtstopp eller hamna i medvetslöshet vid busshållplatsen, på bussen hem för antagligen skulle ingen förstå eller ens rädda livet på en.
Knappast positiv reklam för hälsocentraler när många kan vara tillräckligt negativt inställda till dem redan innan. Skärpning inom dessa sektorer!
Den dator man har är ingen sådan uppgradering utan ursprunglig version vars support (förhoppningsvis) sträcker sig till och med 14 oktober 2025.
Så mikro minimalt man använder datorn får man hoppas att den säkerhetsbristen är i det närmaste obefintlig när man lät installera någon NY uppdatering eller uppgradering för just BIOS så sent som september eller oktober 2023!
Antagligen ifall man har nätverk av skrivare för den allt-i-ett skrivaren man har använder en applikation från HP och på bilden framgår modellen man har.
Det kommer sannolikt inte stoppa den hjärtsjukdom man har, man kan hoppas att man kan förhålla sig friskare kanske och inte försämra livskvaliteten eller korta livslängd mer än man känner till.
Köpte de första tvålarna för flera år sedan vilka hade en viss rykande åtgång när man sedan skulle beställa nya fanns de inte där man beställde dem först!
Doftar milt men ändå friskt citron och löddrar ordentligt helt fantastiskt! Man upptäckte att de förändrat designen på trycket av kartongen medan innehållet tycks vara detsamma och det uppskattas hjärtligt! Just märket Faith In Nature är ett märke som har flera olika produkter i sortimentet förutom fasta tvålar finns schampo och säkert fler hygien produkter. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Att kyla ökar risken för hjärtinfarkt står ju helt klart! All onödig väntan på sölkorvar till bussar gör inget bättre tvärtom! Sagolik tur att man är så förutseende man är när man får läsa hur vårdcentraler orsakar onödiga dödsfall pga slarv genom lathet och noll ansvar! Främsta orsaken att man föredrar att kunna läsa sig till väsentlig information och skärskådat sjukvårdsapparaten självhjälp är mest troligt 70-90% av att människor överlever i dessa tider. 2015 installerades windows 10 32bit i HP Compaq Presario CQ61 vilket är mest troligt orsaken till att den inte fungerade. Tur att man nu har 64 bit ursprungs installation och uppdateringar ser ut att bli nerladdade som installerade vilket framgår av uppdateringshistorik. Omedvetet köpte man både baguette med lax och färdig rätt panerad rödspätta med remouladsås och potatis vilka är utmärkta alternativ när man ser till vitaminer och proteiner som de innehåller! Förutom Hampa tvålar har man även tvättnötstvål som man alternerar mellan. Efter några tvättar känns det att dessa gör bra verkan likt de Pomme Granate tvålar man hade tidigare. Tider förändras och man får sällan tag på det man förr köpte som då fanns tillgängligt. Precis som med livsmedel men det har oftast med ocker som inflationen att göra.

    SvaraRadera