söndag 24 december 2023

Söndag 24 December Annorlunda

Visst vet man att det är julafton men man orkar inte bry sig mycket mer heller.
Lyssnar för närvarande på en CD-R skiva ja, den på bilden ovan. Framställd och skapad 2012 där senaste modifiering skedde tidigare idag när man skapade och skrev ut folder på vilka album discen innehåller. Sammanlagt 14 album.
Vilka kan ses på askens baksida 1970 talet, 80 talet och 1 album från 1991. Man vill ha varierande musik vilket man har så det räcker till och kanske blir över. Älskar innehållet på denna skiva samt bekvämligheten att slippa skifta skiva utan att man kan slå av när det är dags. Can a biz tro.

Skönt och avkopplande när man vet exakt innehållet på skivorna man har genom att man skapat dem själv. Det man inte gjorde där och då var foldrar och innehållsförteckning för askens baksida. Vet att man inte hade råd med bläckpatroner därav blev det skivor i relativt tomma askar där och då, dessutom var det mindre viktigt för man skapade temporära kartongbitar som man skrev innehållet på det fick duga. Däremot nerladdade album från nätet gjordes foldrar och innehållsförteckning så långt bläckpatronerna räckte. Så är det att vara fattig grovarbetare med exklusiva intressen.

1 kommentar:

  1. Fantastiskt fenomenal ide att skapa folder som innehållsförteckning där man dels kan se album konvolut som innehållsförteckning artister och band namn på album och ffa årtal. Det är knappast någon som skulle orka engagera sig och göra det. Album 1-14 är helt underbara och man kan lyssna på dessa hur mycket som helst utan att hinna tröttna likt avfallet som släpps i dagsläget som tyvärr saknar det mesta dåtidens musik innehöll.

    SvaraRadera