onsdag 13 december 2023

Fri Lucia utan Firande!

Istället blev det bättre än bäst genom dels ledig från jobbet men även ett tandläkarbesök och en rotfyllning. känns mycket bättre än när man var barn men så mycket har förändrats sedan dess.
En stund efter besöket var det dags att införskaffa en ny tub tandkräm och tack och lov fanns precis den sort man skulle ha så nu är kommande tiden räddad!
Efter apoteket och inköp av tandkräm blev det att finna lämpliga lampor till den fungerande adventsljusstake man fann gratis! Köpte ett reservlager så nu finns det 11 i reserv fastän man vet att den gamla ljusstaken man haft sedan 20-30 år aldrig har slocknat någon lampa på. Allt hänger sannolikt på hanteringen.
Trevligt att ha en vit ljusstake som kontrast till den röda man har. Det som saknades var själva lamporna.
6 stycken förpackningar blev totalt 18 lampor och det är värt priset att ha mysigt ljus från alla jul lyktor som lampor. Can a biz tro.

De 3 förpackningar med andra lamporna kan vara bra till annat kanske.

1 kommentar:

  1. Ibland är det prisvärt ibland rent ocker beroende på men lampor till adventsljusstake har man kanske köpt någon gång för jättelänge sedan så nu var det så dags. De i den gamla röda har hållit cirka 20-30 år och håller ännu! Lite trist att lampor till adventsljusstake för bil inte tycks finnas längre. Annars verkar mycket ganska lovande.

    SvaraRadera