lördag 2 mars 2024

Bedrägerier 2 Mars 2024

Kollade på något på dutuben trots att man fimpat skiten, innan dök idiotreklam upp tröttsamt nog. Kollade upp skiten och fann sedan följande smörja.
Lååååååång video och volymer helt onödigt svammel från antagligen företagaren om produkten ovan.
Vad man tog för att det skulle vara utvärdering och kritik, mer sanning visade sig vara pr för produkten när länkar till företaget fanns mellan spalterna!
Varför skriver man varning! Inom parentes för att samtidigt skriva om produkten och dessutom länka även här! Hyckleri, bluff och bedrägeri. Aldrig skulle man beställa en liten sketen flaska med pipett för 507.64 svenska enkronor!
Endast jänkare må gå på hypen och desperat beställa på egen risk.
Då nöjer man sig med en "prov burk" E vitamin, vilken man idag beställde med stor skepsis men men...hellre någonting åt rätt håll än något som kanske kortade livet eller utgjorde komplikationer som medförde konsekvenser.
Sista beställningen från dessa! Bra att de visar vilka de är. Detta kallas tydligen Bx vitamin komplex iofs behöver man B vitamin så det återstår att se hur detta fungerar eller inte. Än värre på följande bilder 😄
VEM I HELA DENNA VÄRLD betalar 299 kronor i frakt?????😱 Måste vara någon snuskigt rik och hyper desperat. Inte nog med det nästa slår det mesta! 😆😂🤣
Hade det rört sig om 1500 kapslar kunde det ha varit prisvärt men detta är totala fantasipriser så att det sjunger om det. Can a biz tro.

Med dessa ockerpriser blir det antingen Nobelmiddag varje kväll eller en butik på 20000 kvm med strålkastare till belysning! Gick det så dåligt för dem under år 2020 att de är tvungna att höja till dessa priser 👎.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar