tisdag 26 mars 2024

Tisdag Lite Shopping (Efter Slaveriet)

Man var dödstrött likt en zombie I morse så det blev snabba ryck så man hann nätt och jämnt med mediciner kopp kaffe, E vitamin och tuggtabletten sedan klä sig och remma iväg till bussen.
När inget annat är öppet får det bli nödfall vilket det blev Jo nog är de ocker alltid. (32 kronor för en grov ostbulle)
Efter jobbet...satt på bussen ner till stan och tänkte omutifall och visst blev det så så man stegade ner till Utopia och köpte kaffe rätt sort samt en del annat. Som Spikarö kola te x.
Kaffet närmast paradiset man kan komma! Älskar doften och konceptet smörkola med stänk av vanilj något extra lyxigt vilket man gärna unnar sig ibland.
Så ser bönorna ut. Smaksatta och malda blir det det bästa kaffet man personligen kan tänka sig! Visst blev det 1kg som förr i tiden men kontrasten att nuförtiden blir det mindre ofta när man enbart brygger det på helgerna. När man har tillgång till det. Som tur är verkar man vara ensam om att gilla sorten. Det är bra då behöver man aldrig bjuda eller liknande. Det räcker länge och när man "mixar" med det andra blir det bara så 👌😋
2 burkar konfektyr vilka man hoppas fungerar trots att man har diabetes typ 2 den ena är någon "crispy caramel" förhoppningsvis lakrits medan den andra "Norrlänningar" liknande isländska "djöflar" och den vet man att man får ta det ytterst lugnt med när man vet att de är superhyper salta åtminstone på ytan.
Tack vare att man har bonukort fick man lite rabatt på kaffet. När man besöker Tehörnan vet man att det kommer att kosta. Man ser ibland en del andra kunder handla väldigt sparsamt. I början av 2000 talet var det annorlunda, då kunde det oftast vara köbildning i butiken så inflationen och "pandemin" har nog satt sin prägel som sina spår överallt.
När man kom hem fanns det paketet utanför dörren vars innehåll var precis vad man beställt!
Upptäckte att det var mindre tuber än tidigare, doften på innehållet var dock detsamma som tidigare förpackningar. Likaså mängden sedan återstår det att se hur den sortens E vitamin fungerar. Can a biz tro.

Tuberna är mer kompakta än tidigare vilket kan vara bra. Föregående PABA var ingen bra komplex när man fick ont i magen av dem misstänker att förpackningens innehåll redan var utgången men som tidigare nämnts "allt går att sälja..." Fnys.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar