måndag 25 mars 2024

Måndag Med Bra Fart (nä inte fis!)

Visst är man medveten om att det blir lite ekonomiskt bakslag i slutet på april (eller abril som mor brukade utrycka det) när man varit sjuk 2 dagar för 2 veckor sedan och förra veckan 2 dagar men... det löser sig ändå (trots allt). Idag gick det skapligt som det skulle trots systematiska latoxar.
 I morse köpte man en färdig rätt. Den allra sista därifrån! För när man i eftermiddag gick för att kolla vad de hade för receptfria läkemedel så gick fjanten och stängde en dörr som vetter ut mot lager så ruttet att misstänkliggöra kunder!!! 😡 Det kommer att spridas.
och butiken hade vad man var ute efter! Relativt ovanligt trots allt. Blir antagligen att delvis handla där, delvis sillys Willys när priserna på lika varor är lika ändå! Vad man sparar här är bränsle och slitage på bilen.
I brist på bättre håller man till godo med det enda som fungerar! anti-  inflammatorisk fungerar hyfsat. Tur att man tidigare köpte 4 tuber vätskeersättning det är lite knepigt att veta mängden när kroppen signalerar efter mera kanske är det elektrolyter som saknas? Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar