måndag 11 mars 2024

Måndag 11 Mars (hp suger!)

I förmiddags gick man dels ut och skottade bort lite lappmögel som låg kvar framför carport. Sedan blev det en promenad till verkstaden och hämta bilen som var klar sedan i fredags.
Det datumet hämtades bilen första gången men tyvärr uppstod drivmedelsläckage (igen!) så det blev retur till verkstaden samma eftermiddag/kväll och läckagefritt var kravet. Vilket det visade sig vara. Enligt den man pratade med var det fel på flottören. Antagligen är orsaken det förorenade drivmedlet som är boven i dramat. Imbecilla inbillar sig att det är bättre för miljön - de vet inte hur fel de har!
Det hörs att en ny startmotor finns, inga fältningar längre mycket finns dock kvar att önska som inte stämmer för närvarande men då kan det bli hos annan verkstad.
Verkstadsreparationer som gjorts under 1 år och 9 månader! Åtskilliga liter drivmedel som runnit ut. Visserligen är det kostsamt att äga 1 47 år gammal bil men man ser friheten att ta sig dit man avser och kan röra sig mer obehindrat.
Drivmedel, kostnader upp och ner. Räcker så långt det räcker. Sedan blev man bekväm och åkte förbi livsmedelsbutiken och handlade vad man glömde i lördags samt 2 läskedrycker. Viktigt att ha tillgång till livsmedel i dessa tider.
Pärsallad har likt läskedrycker blivit något av en standard, vill helst ha dessa tillgängliga hemma liksom det "apotek" man har med personligen nödvändiga mediciner. Can a biz tro.
Plötsligt finns den i samtliga 3 Androider man har. Har dock ingen som helst nytta av den när man uteslutet använder lilla HP Probook 430 med HP Deskjet 2723 allt i 1 skrivare när man har sånt man vill scanna eller skriva ut. Upptäckte tidigare att man kan skriva ut med Androiden trådlöst. Främsta nackdelen är att programvaran endast fungerar genom internet. Satans HP som saboterar!!!😡🤬

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar