lördag 9 mars 2024

Lördag 9 Mars (idioter!)

Så är det enkelt uttryckt. Väcka anständigt folk före 07:00 en lördag morgon med sina sandlåde aktiviteter!
Helvetes hjärndöda! Måste ha spaken i skallen istället för det normala!
Löste ut mediciner som fanns tillgängliga så i dagsläget har man vad man behöver och mer därtill vilket är så bra det kan bli!
När man löste 2600 kronor hade man slösat det till bluffbranschen och avgifter för mediciner blir då 0,00 kronor under cirka 12 månaders period. Vätske-ersättning är helt och hållet för att återställa delar av förlusterna  hälsomässigt! Fick i alla fall tag på 3 smakextrakt blåbär, citron, hallon. 
Det bästa på hela dagen på jobbet! Eget medtaget vatten och vätskeersättning är faktiskt en höjdpunkt per dag! Man klarnar till i kontoret några procent.
Dyrt så in i helvete! Men man vill gärna överleva så man har inte mycket till val! Kvalitetsbrister finns överallt och man förtär ibland med livet som insats! Eller vad sägs om följande bildbevis
Upptäckte när man förtärt glassen att en bit av träbladet var borta. Har man svalt den och konsekvenser är att vänta? Var den borta innan glassen tillverkades? Det återstår att se, ifall man överlever. Can a biz tro.

Allt man skriver här är helt och enbart göromål för det egna behovet och en inre tillfredsställelse. Bekant som vänlös sedan barnsben saknar man ingen och ingen saknar undertecknad! Så var det, är det och förblir det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar