söndag 10 mars 2024

Film: 20 År Gammal!

Det händer att man upptäcker saker man glömt, missat eller liknande. Man beslöt i eftermiddag att försöka bryta barriären och se en film man inte minns att man sett tidigare. När man köpte den minns man än mindre men antagligen var den beställd eller köpt någonstans, ibland har man hittat intressanta filmer i livsmedelsbutiker där de tidigare oftast var nedsatt i pris till fördel för sådana som undertecknad.
📷 HP Deskjet 2723 red HP Probook 430

Filmen Daredevil såg man för åtskilliga år sedan, däremot har man antagligen hoppat över filmen Elektra. Den var riktigt underhållande och en tidstypisk science fiction action film i traditionell Marvel anda. Man är lycklig att man inte låtit sig luras att hoppa på streamingtjänster utan man äger kopior av filmer i det utmärkta formatet DVD video och kan på så sätt se filmer exakt när man vill utan att vara ansluten till kabel-Tv nätet vilket är ganska dålig kvalitet på samt slipper  anslutning till någon som helst dekoder eller box med kanaler man aldrig hinner se genom internet. Can a biz tro.

Man har blivit anti-Tvoman med åren och även om man betalar för fiber anslutning till internet utan att kunna använda det har det blivit så. Funderar dock på att kanske ansluta till något så att man får mer nytta av Tv:n man har. Än finns inga bra erbjudanden om sk "paket" dessutom väntar man på lämpligt tillfälle att skaffa bättre laptop. Vilket dröjer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar