torsdag 21 mars 2024

Vad Man Aldrig Fick Kännedom Om!

God afton i stugan sa myggen till flugan. Att vi lever i en tid av desinformation har man sedan årtionden varit medveten om personligen. Att man skulle råka ut för den i samband med sjukvårdsapparaten hade man helst ha velat undgå men icke! 26 november 2020 skulle man genomgå sk "elkonvertering" när man drabbats av förmaksflimmer, ytterst bristfällig information fick man innan konvertering och definitivt inte följande viktiga information delgavs inför eller efter konvertering!
Det med röda linjer understrukna nämndes det absolut inget om!!!😡 Märkligt att man får bekräftelse för hur illa det är inom "sjukvården"? Inte alls utan helt tvärtom. Beslut man fattat personligen är de man lever efter.
Detta har man uppmärksammat till och från vid vattenkastning men inbillat sig att det berodde på någon av medicinerna biverkningar. Nu vet man långt bättre!
Det är alltså det som skett när man tidigare år gått och lagt sig helt utarbetad och yrvaken skrikit högt åt den fruktansvärda muskelkramp man drabbats av! När muskler, leder, ligament, senor och ffa blod tillströmningen stannat.
Det är alltså det man har haft sedan 2021 fram till nyligen. Även huvudvärk som känts som infektions huvudvärk!
Förutom "senadrag" i handflator och överarmarna har man alltså drabbats av kärlkramp i benen. Intressant! Det har man alltså fått totalt noll information om! Som tur är har man sig själv. Can a biz tro.

Genom att man är fullt läskunnig och med stort intresse för att få leva några år ytterligare har man tagit reda på mängder av information om medicinerna dess funktion, biverkningar mm samt livsviktiga vitaminer, salter och mineraler med mera mycket mera. Mediciner är nog bra men de utarmar organens naturliga intag och upptagningsförmågor. Nödvändigt är då att ha tillgång till externa reserver.

Apropå vaccin...
Diagnos DCIM är det självklart att Aldrig ta livet av sig genom idiotisk vaccination. De som inte föddes att leva kan låta skjuta i sig, vilket de gjorde så var är de nu? Jo, antingen 1,5 meter under markytan eller kremerade! Naturlig bortgång eftersträvas när somliga lever för ingenting och tillför noll till "forskning" går läkemedelsindustrin till mötes och inbillar sig eventuellt att räknas till något alls! Folkmord var det, skapa ordning och reducera befolkningsmängd lagligt över hela planeten. Planetens befolkning betalar naturligtvis maktens elits kalas! Tycks det det minsta förvånande att man dömt ut alltsammans av ondo? Även fastän man drabbades (smittades) av någon variant januari/februari 2022 är man tillräckligt klar i kontoret att veta vad allt handlar om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar