lördag 2 mars 2024

Fredag 1 Mars (Äntligen Helg!)

Äntligen slut på den odrägliga veckan! För många träck på jobbet utgör ändlös pest och pina ändå var det oräkneliga gånger sämre för 12-13 år sedan (må subban brinna åb!, må parasiten plågas till döds tö!)
Smakade utsökt och var värd priset! Lyx? Aldrig numera när tidevarv har förändrats minst 1 par tusen gånger bara sedan 2020! Givande måltider ett måste är!
Förvånansvärt billiga! Det hade man aldrig tagit i beräkning. Sedan gick man vidare.
Saknas väl en del dock har man en hel del i frysen så potatiskroketter är väl det man saknar. Man får se när som om lusten faller på eventuellt under helgen. En (av 4) mediciner finns tillgänglig hos kronans så man får se om det blir att lösa ut den. Dressing är mindre nödvändigt komplement då satsas hellre på räksallad.
Jo så är det ju, allt kostar och alla utbyggnationer får kunder betala! Den glassen är speciell och kostar därefter men den är väl värd priset!
"Mitt i allting står jag som ett fån och ser dom jag kan se dom..." Bland annat dyker upp i nöten. Kommunikation kostar trots knappt marginella skillnader restid och komfort till något bättre förekommer. Inlagt endast som personlig bekräftelse att avgift har erlagts, inget annat.
Middag är alltid nödvändigt speciellt när somliga mediciner verkar bättre och man har uteslutit chark som mejeriprodukter! Då kostar det lilla desto mer.
Bra att ha lunch på jobbet. Ibland.
Kan bli att köpa i livsmedelsbutik istället och tillaga hemma men temporärt tar färdiga maträtter sekunder att handla och det är ytterst sällan det händer (och fötter). Can a biz tro.

För övrigt har man kvar livsmedel faktiskt sedan före jul, i frysen (där det aldrig hinner bli inaktuellt, härsknar, ruttnar eller blir oärligt!) Laxbitar, räkor, vegoburgare, klimpar och fiskfria pinnar bl a.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar