lördag 23 mars 2024

Blandat På Kvällskvisten

Det är knappast inte för inte att det kan bli så. Sökte annat på externa hårddisken men fann följande utvalda bilder
När man hade sista stationära datorn gjorde man mycket som scannade in allt möjligt, förde över bilder från digital kamera, förde över egna kompositioner från Boss Micro BR, skapade CD foldrar som förblev kvar på externa hårddisken och aldrig varken utskrivna eller skapade. Bilden ovan är en typisk sådan. Den visar snarare den lilla hemstudio inspelningsmodulen och minneskort man använt. Även om CD-R spindlar, tårtor inte var dyra hade man ändå inte råd att köpa hur många som helst! Dessutom användes skivorna till egna inspelningar, kopiering av köp CD, egna blandningar likt man gjorde på 80 talet med kassettband. Kvalitet blev bristande med 50-pack tårtorna även 25-pack kunde somliga skivor bli misslyckade, det var likt ett lotteri där några eller flera skivor blev "nitlotter". Då visste man inte att det var den kommande tidens koncept: kort hållbarhetstid, köp-och-byt-in som är dagens standard.
En LP skiva som finns kvar än idag! Från det bekanta årtalet 1984. Italiensk instrumental synthpop, såvitt man vet släppte dessa pojkar endast detta album.
En DVD box man beställde antagligen 2010 från någonstans. Innehåller samtliga klassiska utstuderade våldsfilmer som temat var även själva Tv programmet Studio S och avsnittet om videovåld däremot inkluderar den inte filmen "Warriors". Man kan se boxen som det samlarobjekt det är. Som den man är växte man upp på 70 talet och det var ett årtionde när mycket film var populärt och det fanns filmer i alla smakinriktningar oavsett intresseområde.
En figur man kunde se på Tv var denna och det var underhållande för vuxna såväl som barn! Man har åtskilliga DVD video med allt möjligt från både 70 och 80 talet det har helt enkelt blivit en naturlig del att få återse gamla favoriter från tiden när man var barn. Det var någon viss trygghet man upplevde som kontrast till verkligheten som ibland var... som den var.
Visst är det så, det är och förblir en nästan ständig "utmaning" ju äldre man blir man lär sig fortfarande handskas med olika situationer. Det är paradiset att få komma hem till bostaden och få vara sig själv utan några som helst påtryckningar eller irriterande påverkan från omvärlden. Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar