onsdag 13 mars 2024

Personliga Reflektioner... Som Vanligt

Naturligtvis har man egna synpunkter när friheten är central. Åtskilliga imbecilla som lite eller inget vet och dessa får så förbli. Man har upphört att vidare informera och vidmakthåller att fortsätta på den linjen livet ut!
Trodde först, när man läste rubriken, att det rörde sig om fallet med sadisterna milt uttryckt som gett dottern ättika. Fruktansvärt vilket man hade hoppats att de skyldiga hade tilldömts 40 års fängelse ovillkorlig dom tyvärr fick de inte mer än 8 års fängelse, där ser man hur lite en liten flickas plågor är värd. Det fall som beskrivs tyder på att det rör sig om en utländsk kvinna när hon har utfört dåden på olika platser i landet. Kvinnan har antingen en psykisk sjukdom, diagnos eller handlat i desperation orsakad av depression. Tragiskt är det att läsa om i alla fall. Man hoppas att det oskyldiga barnet klarar sig och får bra omvårdnad.
Låter smått intressant, kan bli att beställas framöver. Främst för att se huruvida de lyckats (eller inte) att få fram arom och eventuellt konsistens nära just gin & tonic.
Vitt snus har man använt tidigare, inget man skulle rekommendera ändå. Dessutom är det galet dyrt!
Då satsas hellre på säkra kort, som det man beställde tidigare. Ger betydligt mer samt att det är normalt, inte stark. Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar