söndag 17 mars 2024

Söndag 17 Mars

Efter lögardagen kommer tragiskt nog sömndagen men man lever och det kan ju räknas som någonting.
Röd cirkel är det en dagvattenbrunn. Det kan bli översvämning ifall den tjocka isen som omger och täcker den inte avlägsnas kan bli intressant att se ifall de ansvariga upptäcker som åtgärdar eller vad som händer (och fötter) men det orkar nog inte latmaskarna så det kommer likt tidigare vårar att bli fin bassäng för de som hyr parkeringsplatser där 😆
Köpte traditionell pärsallad omutifall den andra skulle smaka själva fan ej ätbar.
Den var ätbar sedan kan man alltid återanvända burken som förvaring vilket är bra för miljön. Lika gramvikt ändå prisskillnader bara för varumärket på bilden ovanför Ica. Mat som mat.
Betydligt prisvänligare än ockerbyråns 85 kronor! 😱 Tortelloni med Ricotta har man aldrig ätit tidigare så det blir intressant att se vad det smakar.
Enkelt pålägg som både smakar och är bra! Fungerar bra till fika på jobbet. Hemma föredrar man Quorn rökt smak på eventuella kvällsmackor.
Handlade dem hos Klockarbäcken igår för fisk är alltid bra till lunch på jobbet. Ibland vill man ha en lugnare söndag istället för att stå och tillaga vegobullar och potatiskroketter för hela veckan! Dessutom är det viktigt med lite variation.
Klart man vill unna sig mazariner ibland speciellt på helgerna. Dessutom blev det en kartong glasstrutar. Så såg det ut.
Goda drycker vill man sällan vara utan! Kan bli att ta med sig till jobbet när det inte finns ett enda jävla dyft bortsett från kloakvattnet och automatkaffe som smakar och stinker gammal skosula och annat vedervärdigt.
Mini strutar till mini-pris. Upptäckte varför de sålde ut kartonger och förstår varför så många kvar i frysdisken 🤨
Mycket bättre priser hos Ica än att tvingas åka långväga som tidigare (förra året). Som det är allmänt känt "man handlar där det är bekvämt för kontot eller plånboken och aldrig något annat!" Can a biz tro.

Såg att någon "influencer" gått över till charkkonsumtion, det skiter man högaktningsfullt i, undertecknads kropp och hälsa är viktigare än att följa något miffo på sociala medieplattformar likt en av lämlarna i lämmeltåget. Med egen vilja, eget liv, endast ett liv och 1 hjärta utsätter man sig inte för några cancerfrämjande metoder eller trender! Man går helst ensam hela vägen än med något som helst följe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar