söndag 3 mars 2024

Sömndag 3 Mars (?)

Permanenta sömnproblem från barnsben till nutid. Kanske föga förvånande att man har de hälsoproblem man har, allt sätter som bekant sina prägel spår.
Hade generellt kunnat minska mängden olyckor för takskottare men även inom åtskilliga andra yrkesgrupper som byggnadsarbetare, sotare, takläggare mfl
Jodå, lösa ny period för busskortet hann man i fredags eftermiddag innan bussen mot destination avgick även fastän man har 5-6 dagar kvar på gamla perioden.
Man utsätter sig inte för utländska produkter som kan äventyra hälsan på ett sätt som kan utlösa bestående konsekvenser! Då räcker det med vad man beställde igår som varken är något hopkok eller jox utan rena natur produkter.
Gick och handlade livsmedel så att man har matlådor för kommande vecka, så tillvida inte hjärtat sätter stopp. Lika märkligt som många andra butiker där det står pris på hyllkanter men i kassan är det annan pris uppdatering eller så är hyllkanter inte uppdaterade. Nåja, det kanske jämnar ut sig till slut. Tärnad Avocado innehåller en vitamin man antagligen saknar som man beställde sedan är Avocado god i sig och fungerar som komplement till lunch på jobbet.
Visst måste man ha fisk 🐟 när livet så  förändras genom diagnoser man har förändras även kosten och man har upptäckt tjusningen med fisk som man tidigare i livet nästan ratade helt utom Tonfisk då.
Den är väldigt bra och naturligtvis gäller skivade rödbetor till 😋
Blir intressant hur "nytt recept" smakar på dessa tillika potatiskroketter som man alltid har till lunch på jobbet. Antingen fungerar det som energikälla eller som utfyllnad. Energikälla absolut!
Dessa burgare väljer man framför Willys Garant burgare och definitivt 4 pack små påsar! De (11 port) fanns hos  Klockarbäcken sommaren 2023 sedan ersattes familje-pack med ynka 4-pack. Allt för att sabotera för kunden!
Slutligen en post-it lapp vars text man skrev redan på 80 talet, finslipade på 90 talet och även några år in i 2000 talet och man mindes hela alltet som står skrivet på lappen. Somliga förundras att man har så fräscht minne, trots allt man har gått igenom under livets gång. Så än är nog åderförkalkning, demens och annat (förhoppningsvis) en bra bit bort. Can a biz tro.

Dags att "släppa" det hela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar