lördag 16 mars 2024

Lördag Eftermiddag 16 Mars

En tur till schtan blev det trots skralt med klirr i kassan tog med presentkortet man fick på förödelsedagen. Det behövdes pga att man handlade hos DS.
Först blev det Ds och rakvatten, fann 2 lämpliga sorter efter lång tveksamhet.
Uppdatering: bägge flaskorna SAKNAR dropp pluggen!!! Som tur var hade man kvar den tomma flaskan så det blev att fylla den när dropp pluggen inte passar någon av de nyinköpta flaskorna!
När man är överkänslig mot starka dofter blir det klart komplicerat. Dessa 2 hade ganska neutral parfym. Så det blev de 2.
Hittade en 5-pack galgar vilket man uppskattar högre än att tvingas använda öglan (upphängaren) i plaggen. Det är dessutom inte alla plagg som har någon ögla (upphängaren)!
Visst blev det 3 förpackningar knappcells batterier fastän man upptäckte vid hemkomst att man har kvar några förpackningar sedan tidigare. Därefter blev det Klockarbäcken och besvikelse.
Samma priser som Ica och till viss del Coop fast... Coop är ändå dyrast. Där hade denna kvantitet tingat 1000 kronor. Klockarbäcken envisas med 4 stycken vegoburgare per förpackning. Trots lördag var det glest med kunder i butiken vid tidpunkten man var dit. Antagligen har fler upptäckt att priserna inte skiljer sig markant på varorna hos Willys mot Ica eller Coop. Trist när det blir som det alltid blir bra i början sedan jämlikt lokala butiker Ica eventuellt Coop.
Finax Sunt & Gott har blivit en standard vara hos undertecknad. Bättre frukost
finns inte! Mot tidigare musli med socker eller sirap vilken man inte mådde bra av
när sockret eller sirapen tillförde energi men inte för helheten dessutom misstänker man att det söta kolliderade med diabetes medicin.
då blev det en efterlängtad lösning med just sunt & gott när den gör gott för hela kroppen, "startar" vissa hjärtmediciner och främjar hälsan! Naturligtvis stod den på den osynliga inköpslistan.
En av 2 bilder från bilen. Någonstans längs E12 på väg hemåt. Gissningsvis i närheten av Brännland. Bra kamera i Moto G31 (w) Androiden 👌👍
Bild 2 från bilen. Hitanför Kåddis. Soligt, fint och lagom varmt även i bilen. Can a biz tro. Ensam man var, är och förblir så man har sig själv att tillförlita sig på! Glömmer man något har man endast sig själv att tillförlita.
När man ändå är igång med klagomål, listan kunde göras oändlig men öronbygel till både Bluetooth headset 96 gick sönder även så Bluetooth headset 90, finns ej att köpas eller beställas! Helt värdelöst hos Kjell och Company.

ALL elektronik och digitala komponenter idag säljs enbart i profit syfte! Glöm allt vad kvalitet heter, köp på egen risk - inget håller ändå det enda man erhåller är digital dynga och elektronik skrot att kasta hos återvinningsstationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar