söndag 31 mars 2024

Sommartid (Mardröm!)

Klockan ställdes fram 1 timme redan igår kväll. Androidernas klockor ställer om sig automatiskt, tack och lov. Tog ut bilen på en längre tur men först åkte man och tankade fullt och tillsatser som bly ersättning, T-röd, K-skydd, 2-takts olja och en skvätt fuel system water remover & antifreeze. Allt för att få motorn att gå så nära som den borde.
Det måste ha bildats åtskilliga mängder kondens i tanken vilket kräver åtgärder annars repeterar gårdagens omöjliga start av bilen.
K-skydd är absolut nödvändigt. Man gör vad man kan för att få motorn att starta och något uppstod som man inte vet riktigt varför men det har säkert någon logisk anledning. Efter en omkörning suckade motorn in och man trodde att man var tvungen att styra in på en parkeringsficka men trampade ner gaspedalen och den ökade plötsligt. Antagligen blir det att "nöjesåka" i morgon efter jobbet dock inte till jobbet med bilen. Kan mycket väl hända att det finns flagor av rost och annat som kommer in i bränsleledningen vilket gör att den "rycker" till emellanåt.
En mini-tavla man köpte på något loppis för otalet år sedan, minns att man hade 2 varav 1 gavs bort.
En nål man fått av någon, något politiskt vilket man inte visste antagligen något politiskt parti. Det var då 1 maj 1970 cirka 54 år sedan.
20 år senare fanns nog den nålen. Intressant med vad som hände långt innan man fanns.
Någon skämt teckning man hittade på externa hårddisken. Humor som de kallar det.
Så är det. Var ansluten till 1 avfall för några år sedan därefter avfallstippen ovan och bägge har likt myspace gett absolut noll när man inte har bekanta eller "vänner" vilket man aldrig har haft vilket sträcker sig tillbaka till barndomen. Fann det aldrig orättvist då lika lite som man funnit och finner något orättvist nu. Man har helt enkelt inte tid att slösa bort när man vet vad allt går ut på! Can a biz tro.

Bättre att spendera tid till filmer man har men inte hunnit se, däremellan laga lunchlådor till arbetsveckan, städa bostaden, handla när så är nödvändigt så sociala medieplattformar förblir vad man aldrig har tid med tvätta kläder, badlakan, handdukar etc och ta hand om som underhålla 3 akvarium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar