onsdag 20 mars 2024

Såååå Mycket Av Allt Möjligt (ibland)

Ibland är det svårt att sortera. Oftast är det lätt men åtskilliga gånger tar det tid att ta åt sig, somliga ting är enkla andra mer komplicerade.
Intressant, somliga proppar i sig helt onödiga "mediciner" är skeptiska till kroppens naturliga behov och räknar på hälsan - i kronor! 😆 Så får de imbecilla mindre bemedlade göra om de tror på det vad man vet är att det kortar livslängd med flertalet år!
Inget består likt förr i tiden. Åtskilliga år sedan man besökte den butiken. Har aldrig haft behov av något från dem.
Hade både bra och mindre bra produkter. Somliga håller ännu, andra inte lång tid som tidigare nämnts erfarenheter är man rik på slantar fattig på.
Hemligheten: en torr frottehanduk som stoppas in i tumlaren tillsammans med kläder. Fungerar tills handduken blivit fuktig.
Exakt! Fuck Off alla onödiga medlemskap!!! Noll registreringar! Noll medlemskap! Noll användarnamn! Absolut NOLL lösenord!!!😡
Den bistra, absurda verkligheten många inklusive undertecknad tvingats uppleva! Och imbecilla handläggare som tror att det bara är att ringa! IDIOTER!!! 😂🤣
Överallt annars dock aldrig på Samhall! När det räknas som "rehabilitering" "terapi" "inkörsport till arbete på öppna marknaden" osv osv. Medan verkligheten oftast är en helt annan! Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar