fredag 29 mars 2024

Fredag 29 Mars (Långfredag)

I morse åkte man busseländet in till schtan i sedvanlig ordning, väl där trodde man inte sina ögon - lokalbuss gick 07:20! Väntan över 45 minuter!!! Vilket innebar att man blev rejält sen till jobbet. Nåja, det blev en ovanligt lugn dag när man var framme 07:37 och stämplade in (som träl i slaveri man är!). Som lågtempare man blivit sedan lång tid tillbaka behöver man inte lång tid ute förrän man är nedkyld, väntan på busshelveten bäddar för sjukdomar!!!
Efter jobbet såg man avgångstid för länsbussen (16:57) så det blev middag där även fastän man inte var direkt hungrig, hellre än sitta i svinkyla kalldrag och frysa i en fientlig bunker (råtthål).
Beställde Vegmål och absolut inte hamburgare! Man får inget för pengarna i dagsläget när kronans värde är katastrofalt lågt. Ibland tvingas man välja mellan att sitta och frysa i 35 minuter i en iskall busskur helt utan värme och vindskydd eller äta en bit mat. Det blev absolut det senare alternativet!
Kom ihåg att tillsats till kaffet var man utan plus en del andra varor och livsmedel är ett måste så det blev per automatik att besöka affären och handla så att man slipper gå ut i morgon när man vet att lappmögel är på gång!
Man hade hoppats på en mild kanske försiktig annalkande vår men tydligen inte... hellwitte!!!😡
Det såg man när man klivit ur bussen. Vilket gjorde att man fick på sig halkskydd när det är förhöjda isryggar kvar på vägarna, som bäddat för olyckor!
Men nu får man avrunda inlägget när man känner att tröttheten tar över pga tidiga Morgnar i svinottan. Can a biz tro.

Uppdatering: visst känner man av infektioner i kroppen när man känner det främst i knoppen, pga väntan på idioter i busseländen som späder på sjukdomar och en total imbecill till chef på jobbet gör att man avskyr vardagarna maximalt. När egoismen flödar liksom ondskans apostlar finns överallt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar