lördag 30 mars 2024

Lördag hela Dagen Härligt!

Lördag ljuvligt härliga helgesdag och man är fri och ledig. Bilen startade inte så man fick kontakta syskon och bogsera igång den. Körde en extra tur för att säkerställa att man skulle få igång motorn efter det man gjorde sedan.
När lokal butik saknar vad man var ute efter fick man lov att åka till Klockarbäcken och köpa Alpro soja vanilj och en del annat som behövs. Aldrig låga priser, samma eller dyrare än andra. Sällan lägre när sanningen ska fram och det ska den ju alltid på 1 eller annat sätt.
Skönt med lagom solljus sämst var att lappmöglet kom och blötte ner vägbanan men det är sånt man får ta. 
Rogivande när man kan ta sig dit man vill själv och slippa åka buss, passa tider, gå långa sträckor och släpa på vad man smidigt ställer i skuffen istället.
Lämpligt att "lufta" bilen för helt eget syfte utan att betala parkeringsavgift, betala dubbel skatt och förlora likt man hade skjutsat ändan igår till jobbet och förlorat bränsle som slitage på bilen! Det är det aldrig värt, så tillvida man inte har egna ärenden efter jobbet då.
Fick på jobbet sånt som skulle avyttras så man tog hem några av varje och mopparna passar plattan eller stativet utmärkt, fuktmopparna fungerar bra att rengöra väggarna i badrummet med. Can a biz tro.

Är buss vanligtvis kommunikations medlet är det den som gäller i första hand, man har inte råd att åka bil ensam och förlora inkomst som slitage kostnader. När det var gynnsamma tider och ersättning dräglig liksom ob kunde man i vissa fall köra egen bil. Pga nästan stillestånd i ekonomisk utveckling finns inte de möjligheterna längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar