lördag 9 mars 2024

Lördagkväll 9 Mars (ännu vid liv...)

Än så länge i alla fall. Något man finner märkligt bland allt annat är att en CD-R skiva man antagligen brände år 2003 fortfarande håller och har inga defekter alls! När skivor brända 10 år senare och ännu senare än så, har mängder av ljudmässiga defekter! Skivan är denna
Innehåller flertalet konverterade CD album som i sig inte var något märkvärdigt. Blandningen är högst personlig och avspeglar dåtidens val av musik man har kvar än idag! Inte enbart i Mp3 format utan även CD format.
Född i slutet av 60 talet, uppvuxen under 70 talet och 80 talet blev musikvalen därefter utan att för den delen bli begränsad tvärtom! Man har varit likt en musikmässig kameleont. Fångat upp mängder olika stilar till klar fördel. Can a biz tro.

Fördelar för personlig utveckling. Man klarar mycket och det mesta utom psyk diagnos skit då och det finns alldeles för mycket av! Sådant avfall kunde destrukteras permanent tillsammans med alla fullkomligt onödiga sociala medieplattformar! Populationer i de flesta länder blir bara stressade, hamnar ofrivilligt i psykisk ohälsa och riskerar att bli offer för folksjukdomar, eliminerade av vilka som helst. Man växte upp helt utan sociala medieplattformar och har för länge sedan insett att man inte har något behov av avfallet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar