lördag 31 oktober 2015

Veckan som passerat

God dag!

Det är besynnerligt hur man av okänd anledning inte minns handlingar av gårdagen på jobbet. Däremot minns man annat, som att man gjorde privata ärenden och tog bilen till jobbet efter väl genomtänkt ärende på en butik. Handlade dels två julklappar till modern samt en städrobot som test vilken man samma kväll sålde vidare till en bror. Jo modern får en städrobot och en trådlös dörrklocka då det kan vara nödvändiga nyttoprylar. Själv köpte man en finmekanik lupp med LED belysning för kommande synkrävande uppgifter. Än känns det inte som tid för däckskifte på bilen då det till veckan blir plusgrader igen. Kroppen känns dessutom inte redo för den uppgiften heller. Håller för närvarande på att frosta av frysen så...

Väl mött! I dalarna medelpad Närke Norrbotten Österbotten Gästrikland Blekinge Östergötland eller var man vill.

måndag 26 oktober 2015

Märkligt hur det vänder...

God afton!

Det är märkligt hur det blir ibland. Sedan kan man ju alltid ta musiken från en Eddie Meduza låt och ändra texten "hycklare hycklare de är hycklare" låten man åsyftar är "raggare". Gäsp fortsättning följer.

Tisdag

Betydligt piggare och en fortsättning. Ett lämpligt som korrekt uttryck är: hela landet Zoo hycklar! Alla som har förtroende i något av de politiska  partierna idag och pajasarna till partiledare tror blint och fast på tomten, John Blund, Gud, Jesus, Rödluvan, alla sagofigurer, Hitler, Stalin, Lenin, Marx  (fyra sistnämnda har levt till skillnad från övriga!) och övriga konstigheter. De individer som måste ha väsen och föreställningar om precis allt är de med största psykiska ohälsa!!!

Vi övriga som v e t verkligheten, allt som görs och utförs oavsett ändamål är vi alla som gjort. Människan är kapabel till allt och inget har någonsin gjorts eller påverkats av någon annan "kraft" än människan!  Borträknat väder och rymden är allt påverkat av människor!.
Jorden är den enda planeten med människor, djur och annat. UFO och övriga vidskepelser är alltid någon medmänniska som uppfunnit och verkställt. Däremot är det alltid människors oändliga fantasi som spelar in när någon eller några får "uppenbarelser", ser saker och upplever märkligheter. Människors tristess plus ibland utmattning gör att de ser syner.
Så enkelt är det med det.

Väl mött! Bortom allt trams.

söndag 25 oktober 2015

Söndag...ja

God afton!

Vilken tur att man har både ironi, humor och stora nypor salt. Annars kunde mycket sluta seriöst illa. Man hoppas allt vänder, politiskt, och att det blir ordning i landet men det vet man ju att det lyckas klåpare aldrig med! Konsekvenser får de däremot ta och aldrig ska de lyckas smita undan.

Nåja, klockor ställdes tillbaka en timme redan tidigt imorse så man kan eventuellt ta det lugnare i morgon. Handlade de livsmedel man behöver för någon timme sedan så nu blir det väl att ställa i ordning inför veckan eller åtminstone morgondagen.

lördag 24 oktober 2015

Akvarium utökning

God morgon!

Så var det helg igen och veckan har gått bra och fort vilket i och för sig är skönt. Igår fredag åkte man efter jobbet och köpte fiskar till baljorna. Det blev tjugo neontetror och fyra kardinaltetror som komplement till grodakvariet. Blev trevlig färgklick där. Till akvarium ett blev det fem platy och fem svärdbärare då dalmatiner molly är majoritet och man ville sätta lite färg i det. Spirulina tabletterna älskas av både dalmatiner molly som ancistrus och sten. De tycks innehålla mer ämnen än de som säljs i djuraffärer.

Den politiska sidan förblir total kaos året ut och fortsätter nästa år vansinnet får aldrig något slut! Trollhättan tog hela landet med storm i form av en absurd handling utförd av en yngling med nynazistiska intressen vars identitet främst avslöjar optimal psykisk ohälsa och skall icke betraktas så egenmäktigt uttryckt som "terrorist" och jämföras med ABB!!! Det borde vara straffbart för journalister att uttrycka sig så avfallslikt! Men i diktatur som landet Zoo  (fd Sverige) tycks dessa vinklar vara de "politiskt korrekta" men de enda terroristerna är de ankommande i ekonomiska migranter. Nuvarande "legeling" inklusive allt med skammen och mupparna driver landet i avgrunden och inte en levande själ gör något för att stoppa dem! Zoo's befolkning sover bort allt och när de vaknar ur den komaliknande dvalan är det för länge sedan försent!

Den som lever får se som det heter och det ska bli intressant att se utfallet i katastrofen. En lösning finns och det är den enda men den är för de känsliga och psykiskt sjuka rå, absurd och ur vissa vinklar katastrofal. Men i nöden prövas alla metoder.

Väl mött! Någonstans i Sverige.

onsdag 21 oktober 2015

Intressant läsning...kanske

God afton!

Fick veckans tidning blir att läsa när helgen kommer för närvarande är man alldeles för trött...gäsp!

tisdag 20 oktober 2015

Underbart blir långt

God afton!

Ja man läser mycken smörja och man läser mycket sant. Det bästa man läst hitintills är förvisso ekonomiskt förkastligt men ibland får vi lov att offra penningen för att finna det efterlängtade. Bränder där det är så känsligt...skönt.

Jo då hade man fyllt upp "förrådet" med lämpliga produkter som MSM, KS, spirulina tabletter och D vitamin kapslar. Man får anskaffa oprövat längre fram. Den privata ekonomin är tillräckligt ansträngd. MSM och KS är nödvändiga spirulina och D vitamin värt att prova.
Nä instagram är avfall man blivit varnad för. Folk generellt blir sjuka och olyckliga av instagram. Har Facebook, Twitter och en del annat men har sällan tid med något av dem. Bilden: kolloidalt silver, MSM, D vitamin och Spirulina.

Självklart ska Zoo ha det bäst. Övriga omvärlden må svälta, knarka ihjäl sig och fly men i landet Zoo blir det total bankrutt och alla vet vi ju varför. Noll sympati betyder överlevnad.
 
Kjolahopp å kjolahej...då.

söndag 18 oktober 2015

Verklighetsfrämmande parti!

God morgon!

Allt har sin gilla gång och man slutar aldrig att förvånas så länge man är bosatt i landet Zoo när man upptäcker fler och fler arter som inte platsar egentligen någonstans i landet, eller så gör de det och man själv kanske tvingas emigrera?

Man visste att politikerna är hycklare och allt möjligt annat men nu måste somliga ha sniffat någon delirium drog. De vill förbjuda organiserat tiggeri praktiskt taget överallt! Fattar de noll vilka konsekvenser detta kan komma att innebära för tiggarna!? De blir förvirrade och kommer att bli än mer våldsamma än någonsin tidigare på de orter de utövat  våld förr då svenskar och utlandsfödda inte uppmärksammat tiggarna. Det är absolut inget tvivel om. Då kommer lagryttarna tvingas kalla in förstärkning när de redan nu går på knäna av "flyktingkaoset" !. Tiggeriet skulle aldrig ha tillåtits alls! Det är som att oannonserat tillåta gratis livsmedel från en butik under begränsad tid för att plötsligt en dag sätta prislapp på allt och tro att a l l a förstår "vinken".

Men som alltid förr finns det de som har previlegium på att leva och lära i sin egen bubbla av verklighetsfrämmande aktivitet och så har historia sett ut sedan 1970 talet. Visst kan det verka tragiskt och förtvivlat situationer i olika städer, samhällen, kommuner, orter och byar men... Det är n i som valt politikerna och partierna och då är er situation naturligtvis självförvållad! Vi andra som tillhör de s.k. 13% och inte valde 7 k mupparna tvingas tyvärr följa med på "resan" vart det än bär. Därmed passar ett uttryck som finns som tryck på klädesplagg utmärkt - Regeringsskifte !.

BILDER FRAMSTÄLLER RINGA MISSNÖJE DÅ VI TYVÄRR LEVER I DIKTATUR!!!

lördag 17 oktober 2015

Äntligen helg!

Ja så var det slutligen helg och uppe före tuppen har man hunnit med vattenkok till blommorna och fiskarna har fått sitt. Funderar på ifall man ska skifta sulor på bilen eller vänta? Kanske åka och kolla hur det ser ut med Sköldpaddsörten. Det vet man aldrig. Annars kan det bli en helg i lugnets tecken. Arbetsveckan har gått av bara farten och kommande fredag blir det deg, som slukas av räkningar och utgifter.

Sviker aldrig oavsett!

God morgon!

Läste om någon som svek tidigare sympati för en politisk inriktning. Oavsett om man blev den siste på denna planet att vara nationalist skulle man aldrig ge upp för något eller någon. Hellre ordna för djur i natur och för landets bästa än någonsin bli ett med fårflocken och låta sig duperas av en medvetet blind som självvalt vilseledd statsminister!

Nationell socialist eller nationalsocialist gör ingen skillnad. I det fallet är det de traditionella ekonomiska intressena som likt alla andra står på agendan. Inbillning av etablissemanget om moralisk förändring till totalt förfall för att bli accepterad är att vända kappan efter vinden och få sydliga värmevindar än att stolt stå emot de nordligaste isvindar. Så förrädiskt.
Nåja, var och en gör som den vill medan i nöten förblir det likt flipperspelet - TILT!

torsdag 15 oktober 2015

Intressant och mindre intressant...

God afton!

Det känns att man jobbat snart hela veckan och skönt med fredag och därefter helg. Man fick både en hyper intressant veckotidning och en annan prenumerations månadsnummer. Nya Tider är oerhört bra med välskrivna artiklar och varierat innehåll, global fokus samt superba skribenter och krönikörer. Som komplement läses även internet baserade sajter. Tidskriften hade man kunnat vara utan men då man prenumererar på den blev det förnyelse, man får väl se hur länge den håller måtten.

Fredag
Fick en fin dekal från WWF som kanske hamnar på...nä, den får plats på anslagstavlan och visst skickar man hellre en summa till förmån för djur och natur än ett enda öre till det falska "flykting" kaoset! När man via mer sanna media fått veta att stora delar av de anlända är ekonomiska migranter och inga alls nödställda p.g.a. krig eller annat.

söndag 11 oktober 2015

Färgläggning av byggsatser del 2

God morgon!

Ja igår tog man sig an ytterligare lite färgläggning av figur och byggsatser. Det blev rätt hyfsat för att vara så enormt länge sen man sysslade med sånt. Främsta anledningen att man blir imponerad av dessa objekt är för att de är så fantastiskt detaljrika trots sin enkelhet och man lär få huvudbry när det kommer till de riktigt små detaljernas färgläggning. Förr saknade man tålamod vilket man fått med åren. När man upptäcker att man lyckats över förväntan inspirerar det oftast till att gå vidare.

Somliga objekt har inte påbörjats färgläggning ännu då man har för lite mängd eller volym så att det räcker och täcker. Sedan ska man fördela nöjet över en längre tidsperiod och det är man tvungen att göra då man måste utföra andra helg och vardagsuppgifter.

Varför byggsatser och figurer föreställande andra världskriget? Jo man fann en kartong på ett retur centrum för en billig peng och köpte den. När man gjort värnplikten förefaller det sig extra intressant av anledning som slynglar och annat ouppfostrat otyg omöjligt kan begripa! Så länge man endast har för avsikt att färglägga figurer som objekt och dessa endast finns i hemmet är det ingen propaganda eller annat. De kan användas som förebyggande åtgärd i uppvisning tillsammans med andra objekt som flaggor och film för att visa att det fanns en tid då detta hände och att ingen, mänskligt funtad, vill återuppleva denna fasansfulla mardröm igen!!!.

Väl mött! I byggsats och färgläggnings värld.

lördag 10 oktober 2015

Så var snart vintertid här

God morgon!

Igår återvände man till förvärvet. Nej man hade inte varit saknad...eller? Jo det hade tydligen varit kaotiskt. Trevligt att man är uppskattad trist att det aldrig syns på ersättningen men sådana är de. Man har så hyran betalas, till övriga räkningar och ibland till något oförutsett. Däremot aldrig till något sparande och det är ju klart tragiskt då, ifall man upplever den, pension blir aktuell verklighet får man slåss med tiggare, hemlösa, missbrukare, psykiskt sjuka, misslyckade politiker, myndigheter, tjänstemän och överlevande pensionärer om pet flaskor, pant burkar och flaskor för att överleva. Bostad? Antagligen tält eller jordkällare eller annat. Skrämmande men 200% sann framtidsvision!!!

Nåja, i en framtid 19-25 år i framtiden. Vi har ännu år 2015  (tjugohundrafemton) jo det är ens beslut att alltid kalla århundradet för dess r ä t t a namn! Valet är precis som med det politiska helt fritt så när allt kommer omkring betyder ens val allt medan övriga världen ingenting.
Nu till ämnet. Det blir svalare för var dag som går men det är anvardagsväder som de lärde uttrycker det. Beror antagligen på varma luftströmmar som pressas av kyligare luftströmmar och det växlar där emellan. Som igår var det plusgrader när man åkte till förvärvet. Idag klockan 07:02 var det Vad bilden visar -6.2 grader och mycket av löven på björkarna har dalat till marken. Skönt är ju också att slippa hantera dem! Snöröjning slipper man dessutom liksom övriga tråkiga uppgifter. Det räcker med balkongen och kanske entrén till den privata fastighet där man bor. Vårbestyr och sommar aktiviteter är man ej heller tvingad att utföra. Känns utmärkt då man gav upp efter åtta år pga problem och annat.

Väl mött! Bortom fascistdiktatorns enfaldiga bångstyriga nazistfasoner och ett verkligt demokratiskt sverige vänligt klimat.

P.S.: SKROTA AFTONBLADET NU!!!

fredag 9 oktober 2015

Dåren e lös fängsla nu!

Extremisten hycklar och flosklar nu med erbjudanden om tält, går dåren före med gott exempel? Knappast! Pajasen är rädd och inbillar sig hålla alla skärvor intakt av en gratis, utdömd och krossad vas! Det är det "fackliga" hyckleriet som visar sig än mer för varje utsatt situation svetsloppan hamnar i. Pokerface har den aldrig haft lika lite hjärnceller som ett tomt kranium. Hoppas någon spärrar in otyget på verklig livstid på hospitalet.

onsdag 7 oktober 2015

Trevligt med bra post!

God afton!

Då fick man veckotidningen Nya Tider. Finns alltid något intressant i den men ack vad desinformerade övriga populationen i samhället ska vara. Man förmedlar inget då ingen förtjänar den sanning bitter men ljuv! Lika lite som man förmedlar från fria Tider och Avpixlat.  Oftast endast rubriker och inget mer. Ingen ska få något gratis!

Nej man är varken bitter, hämndlysten eller något annat. Realistisk och nödvändigt intresserad av det politiska klimatet men inte överdrivet. Tyvärr upptäcker man sömngångarna, strutsarna, nickedockorna och övriga muppar fullständigt omedvetna om vad som händer och hur deras styre grundlurat dem alla!

Nåja, bäst för ett fåtal sämst för dem.

Tidningar samma sak!

God morgon! 

Man kan bli annat än glad när man upptäcker att den senaste av en vetenskaplig tidning tagit upp exakt samma ämne som en annan föregående år! Köpte Allt om Vetenskap 9/2015 och det visade sig vara samma ämne i en artikel som Historia och Vetenskap 1/2014!!!. Förvisso tycks den utvecklad i förstnämnda men det handlar trots allt om samma ämne!

Det hade kanske varit lika eller mer intressant ifall Allt om Vetenskap 9/2015 hade behandlat och avhandlat en artikel  om uppkommande och ytterst skrämmande om rovdjur kattdjur som smittats av parasiten CDV eller valpsjuka som det heter på svenska. Den skapar omfattande problem i vår omvärld då den gör att beteendet hos puma, tiger, lejon och andra kattdjur förändras från skygghet och hållning ifrån samhällen istället blir att bege sig in i städer, byar och samhällen och människan blir dess byte. Det kan mycket väl bli någon artikel i något framtida nummer av någon av alla dessa vetenskapstidningar.

Det har blivit några strönummer av olika vetenskapstidningar...mmm ja.
Rolig kollision mellan totala kontraster är CD'n Tekno music CD'98 och omslagsbilden föreställande tyska soldater marscherande. Så kan det ibland bli när fantasin skenar och varken censur eller annat finns tillgängligt. Man ville ha ett konvolut och då fick det bli vad som helst. Tidningen Tekno har absolut inget med tredje bilden att göra man kopierade CD skivan på den gamla inspelningsbara spelaren Philips 760 som inte längre funkar. De enda skivor man kunde använda var Audio Recordable CD. Så detta är alltså en sådan skiva. För övrigt minns man inte källan där bilden hämtades ifrån men förmodligen var det någon tidning och skivan är  e j kopierad i mer än ETT exemplar för privat ändamål!.

tisdag 6 oktober 2015

Modellmålning flum DVD och okänd blomma

Hallå...igen!

I förmiddags tog man itu med målning av en byggsats modell eller figur och resultatet kan ju ses på en av bilderna. Man blev riktigt nöjd och ser fram emot att få tag på fler kulörer på färgburkarna samt fler till antalet av passande färger så att man kan fortsätta färgläggning av de andra omålade modellerna. Upptäckte att en av växterna man fann i ett av två fågelfrön fått en blomma, vilken sort har man inte en bleking om. Såg nyss på en riktig flum DVD man beställde för 13 år sedan och det måste ju sägas att Pink Floyd var oerhört mycket bättre 1967/68 än från 1974 och framåt. Skönt att se David Bowies space oddity och Arthur Browns fira för att inte tala om Julie Drescoll & Brian Augers Trinitys this wheel's on fire och Jimi Hendrix Experiences sunshine of your love se bilden. Korrekt ska vara Dr.John the night tripper on a Mardi Gras day. En miss där Jimi Hendrix nämnts är det Captain Beefheart och låten upon the my oh my. DVD'n heter Psychomania the best of psychedelic rock. En annan felaktig korrigering är att första Pink Floyd låten ä r Interstellar Overdrive och i n t e Astronomy Domine man undrar hur påtänd den varit som skrivit innehållsförteckning varit och som tidigare nämnts var inte det det enda felet. Så var allt i sin ordning.

Man behöver inga droger för att förstå mentaliteten ändå, även om många skulle hävda motsatsen men de är ju bara korkade och motsatsen till trams baklänges!
 
Hej hopp! Störtlopp på topp i ett tvärstopp.

Hösten är verkligen här!

God förmiddag!

Man kan nog säga att hösten är här. Även om solen belyser med varma strålar är det inte plusgrader ute utan så för soldyrkare förvånande kyligt ja för en själv är det naturligt och man förväntar sig vilken kommande vinter som helst då man upplevt de flesta typer. Trist att inte Sköldpaddsört fick möjligheten att blomma men den kan nog komma att leva fler år då detta inte var sista sommaren man lever  (förhoppningsvis) sedan har man ju inomhus växterna som ger frid och fröjd och friskt inomhus. Det enda träd man har är penningträdet och det står så ståtligt och grannt i vardagsrumsfönstret. Ryggen känns bättre så Imorgon eller torsdag kan man nog återvända till slitet.

Klockan 08:14 idag var det de graderna ute och som det är allmänt känt är det bara solens ljus och strålar som värmer men det är ju tillräckligt bra även det.

Väl mött! I rekreationens värld.

måndag 5 oktober 2015

Tröttnar fort på samma radiokanal!

God Dag!

Finns det fler än en själv som tröttnar på radiokanaler som spelar samma musik, ja att det börjar från början efter 3-4 timmar? Att det är samma utnötta som söndertjatade reklam och aldrig något positivt varken i musik eller reklam eller för övrigt. Visst har man tröttnat på mycket och även kanalen som spelar samma sak hela tiden med få undantag...

Det borde finnas tillgängligt bättre utbud men allt ser ut att ska finansieras och vi får vad andra betalar för tycks det som. Som den person man är har varken 1970 eller 80 talet varit så torrt och livlöst som somliga kanaler vill påskina med sin torrhet. Nedan följer en rad bilder på olika bands skivor från 1970 talet och 80 talet som man själv lyssnat och lyssnar på...














och så en ringa del ifrån 1980 talet, och det är verkligen en RINGA del!...
















































...För när allt kommer omkring skulle man ifall anläggning fanns kunna spela sällan eller aldrig spelade låtar av artister och band som a l d r i g ens omnämnts i etern. Nu lever vi ju i tider då det är svårt att verkställa och verklighetssätta en eller flera sådana radiokanaler men tanken har funnits och kan vilka klåpare (klippare) som helst så kan alltid de allra flesta som innehar skivor och manus samt kanske även finansiera på annat sätt än uttjatad reklam. Det återstår att se.

Tills vidare Väl Mött! i en söndertjatad eter.