tisdag 20 oktober 2015

Underbart blir långt

God afton!

Ja man läser mycken smörja och man läser mycket sant. Det bästa man läst hitintills är förvisso ekonomiskt förkastligt men ibland får vi lov att offra penningen för att finna det efterlängtade. Bränder där det är så känsligt...skönt.

Jo då hade man fyllt upp "förrådet" med lämpliga produkter som MSM, KS, spirulina tabletter och D vitamin kapslar. Man får anskaffa oprövat längre fram. Den privata ekonomin är tillräckligt ansträngd. MSM och KS är nödvändiga spirulina och D vitamin värt att prova.
Nä instagram är avfall man blivit varnad för. Folk generellt blir sjuka och olyckliga av instagram. Har Facebook, Twitter och en del annat men har sällan tid med något av dem. Bilden: kolloidalt silver, MSM, D vitamin och Spirulina.

Självklart ska Zoo ha det bäst. Övriga omvärlden må svälta, knarka ihjäl sig och fly men i landet Zoo blir det total bankrutt och alla vet vi ju varför. Noll sympati betyder överlevnad.
 
Kjolahopp å kjolahej...då.

1 kommentar:

  1. Komedi är underhållande. Ifall det fanns ett fragment av intelligens Deporterades somliga dit de bäst hör. Tyvärr skulle det bli för lindrigt. En effektivare metod finns ej, vad den består av förblir sluten konfidentiell. Den blir dock nödvändig för framtida överlevnad. Utgifter är endast möjliga för miljardärer låt dessa betala kalaset.

    SvaraRadera