lördag 3 oktober 2015

2015 alla olyckors år!

Rubriken kan tyckas överdriven men ingalunda äro fallet! Ser man på allt som hänt hittills i år fram till dags datum kan knappast mycket förändras till något positivt. Så och med Sköldpaddsörten, sommaren var allt annat än gynsam hösten likaså lite har frodats då. Det gäller även den personliga kärleken Sköldpaddsört som blommar i oktober bara värme och vind är de rätta men i år har det varit det motsatta och då förblir växten utan de ljuvligt vackra blommorna. Dessutom såg den mindre utbredd ut.

Hade tankar åt att gräva upp nån stängel med roten och ta med hem men det stannade vid tanken.

Hösten har dock kommit även dit...

1 kommentar:

  1. När en fascistminister anordnar spektaklet "hela Sverige skramlar" döper vi riktiga människor och svenskar om fiaskot till det mest passande namnet "hela 7 klövern svamlar Svärjäs korrupta television sänder på er bekostnad så skänk allt ni har hela lönerna till förmån för stackars hjälplösa politiker och glömda fd artister gör allt ni kan för i verkligheten äter vi upp varenda slant"

    För det är den enda sanning som k a n öppna det vilseledda folkets öron och ögon. Så tillvida hjärntvätt och indoktrinering inte omvänt hela "församlingen" vilket tyvärr är fallet.

    SvaraRadera