fredag 2 oktober 2015

Korrigering är alltid till fördel för att eventuellt undgå total missförstånd...!

God dag!

En fantastiskt härlig dag trots allt, jo p.g.a. att magen är i olag tvingas man vara hemma från förvärvet (se slaveriet, utan nödvändiga och förväntade förändringar) visst har man medikamenter men tyvärr hinner man inte alltid ta dem i tid p.g.a. för tidiga mornar!

Ibland har man för bråttom, som de flesta människor(?) på denna planet. Då blir det som förra inlägget. Sedan finns det sällan den tid man behöver, såsom somligas eviga överflödstid dock kallat "arbete". Det spelar ingen roll dagar som dessa, då rekreation står på agendan och man får avnjuta frihet och liven i akvarierna samt hinna läsa litteratur man får men sällan hinner läsa eller mest sanningsenligt o r k a r läsa då man alltid är trött före och efter slitet, helgerna är för korta och ersättningen lika med grus nermalt till sand för att se mer ut!

Ja, Toxoplasma har ju många under arbetsgivaren tyvärr dessutom har man läst någon liknande tidning för några år sedan eller nåt om samma sak. Snacka om upprepning! Nåja, man har ju lite mer litteratur vilket är veckotidningen som kommer med de sanna nyheterna och varken floskler, mörkläggning eller lögner, korruption eller hyckleri (ja uttrycken äro många). Sedan blev det beställningen som kom i onsdags, härligt trevliga toner man sällan hör för övrigt p.g.a. rådande mupp regering och dess mentalsjukhus till bihang!.

Det fanns en tid när man lurades att medverka fackligt, förvisso fick man inblick i hur korrupt det hela är bortsett ifrån rollen som försäkringsrådgivare där man fick inblick i verkligheten såsom sjukdom, olycksfall, långtidssjukskrivning, dödsfall, efterlevandeskydd och pensionssystemet. Det var det mest intressanta i den fackliga delen samt skyddsombudsutbildningar och styrelseutbildning som är en viktig del i det mesta gällande föreningslivet. Tyvärr finns det alltför mycket hyckleri inom alla möjliga grenar och föreningar i vårt land där privatpersoner tjänar multum på oskyldiga som naiva medlemmar!.

Väl mött! I nationalismens och den sanna godhetens atmosfär.

Man skäms aldrig för medverkan i den fackliga svängen, såsom man skulle gjort idag! Den som inte inser att lagar och § moment och avtal ägs av AG och allt bygger på svek, desinformation och floskler har inte insett vad man själv gjorde redan efter 2 år som fackligt aktiv. Dessa kan ha diverse mentala dysfunktioner som gör att de ser fackligt aktiv som en ersättning för skoltiden, tragiskt.

2 kommentarer:

  1. Sverige finns inte längre! Det har miffona i regeringen verkställt. När man ser på befolkning i landet är det ett under att man inte tagit sista klivet och blivit en procentenhet i statistiken! Lögnare, hycklare, korruption, svek, avfallspolitik katastrof och dårhus som evakuerats då man läser vad dårarna har för yrken politiker, myndigheter med mera...suck.

    SvaraRadera
  2. Musik är identitet! Så var det i begynnelsen så är det och så förblir det personligen. Det är inget yrke, ingen grundläggande multifinans industri. Profitörer och övrigt avskum har gjort den till det. Därför älskar man musiken och inte kapitalet, gillar den egna självproducerade musiken där man v e t att inget någonsin säljer eller kommer att sälja! Den e n d a äkta musiken i denna värld!

    Somliga använder vad de kallar musik, man själv kallar ljudslakt, för att bli populär, allas vän och har oftast absolut ingenting att komma med! Varken textmässigt eller musikaliskt. Utan ett jobb hade man aldrig haft det lilla man har av instrument och inspelningsteknik. Även övrigt material som omväxling till musikaliska framsteg. Det kallas inspiration tydligen enligt ordbajseriets ordlista.

    Känns betydligt bättre fysiskt så måndag kan bli återgång till förvärvet. Trevlig helg.

    SvaraRadera