onsdag 7 oktober 2015

Tidningar samma sak!

God morgon! 

Man kan bli annat än glad när man upptäcker att den senaste av en vetenskaplig tidning tagit upp exakt samma ämne som en annan föregående år! Köpte Allt om Vetenskap 9/2015 och det visade sig vara samma ämne i en artikel som Historia och Vetenskap 1/2014!!!. Förvisso tycks den utvecklad i förstnämnda men det handlar trots allt om samma ämne!

Det hade kanske varit lika eller mer intressant ifall Allt om Vetenskap 9/2015 hade behandlat och avhandlat en artikel  om uppkommande och ytterst skrämmande om rovdjur kattdjur som smittats av parasiten CDV eller valpsjuka som det heter på svenska. Den skapar omfattande problem i vår omvärld då den gör att beteendet hos puma, tiger, lejon och andra kattdjur förändras från skygghet och hållning ifrån samhällen istället blir att bege sig in i städer, byar och samhällen och människan blir dess byte. Det kan mycket väl bli någon artikel i något framtida nummer av någon av alla dessa vetenskapstidningar.

Det har blivit några strönummer av olika vetenskapstidningar...mmm ja.
Rolig kollision mellan totala kontraster är CD'n Tekno music CD'98 och omslagsbilden föreställande tyska soldater marscherande. Så kan det ibland bli när fantasin skenar och varken censur eller annat finns tillgängligt. Man ville ha ett konvolut och då fick det bli vad som helst. Tidningen Tekno har absolut inget med tredje bilden att göra man kopierade CD skivan på den gamla inspelningsbara spelaren Philips 760 som inte längre funkar. De enda skivor man kunde använda var Audio Recordable CD. Så detta är alltså en sådan skiva. För övrigt minns man inte källan där bilden hämtades ifrån men förmodligen var det någon tidning och skivan är  e j kopierad i mer än ETT exemplar för privat ändamål!.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar