lördag 10 oktober 2015

Så var snart vintertid här

God morgon!

Igår återvände man till förvärvet. Nej man hade inte varit saknad...eller? Jo det hade tydligen varit kaotiskt. Trevligt att man är uppskattad trist att det aldrig syns på ersättningen men sådana är de. Man har så hyran betalas, till övriga räkningar och ibland till något oförutsett. Däremot aldrig till något sparande och det är ju klart tragiskt då, ifall man upplever den, pension blir aktuell verklighet får man slåss med tiggare, hemlösa, missbrukare, psykiskt sjuka, misslyckade politiker, myndigheter, tjänstemän och överlevande pensionärer om pet flaskor, pant burkar och flaskor för att överleva. Bostad? Antagligen tält eller jordkällare eller annat. Skrämmande men 200% sann framtidsvision!!!

Nåja, i en framtid 19-25 år i framtiden. Vi har ännu år 2015  (tjugohundrafemton) jo det är ens beslut att alltid kalla århundradet för dess r ä t t a namn! Valet är precis som med det politiska helt fritt så när allt kommer omkring betyder ens val allt medan övriga världen ingenting.
Nu till ämnet. Det blir svalare för var dag som går men det är anvardagsväder som de lärde uttrycker det. Beror antagligen på varma luftströmmar som pressas av kyligare luftströmmar och det växlar där emellan. Som igår var det plusgrader när man åkte till förvärvet. Idag klockan 07:02 var det Vad bilden visar -6.2 grader och mycket av löven på björkarna har dalat till marken. Skönt är ju också att slippa hantera dem! Snöröjning slipper man dessutom liksom övriga tråkiga uppgifter. Det räcker med balkongen och kanske entrén till den privata fastighet där man bor. Vårbestyr och sommar aktiviteter är man ej heller tvingad att utföra. Känns utmärkt då man gav upp efter åtta år pga problem och annat.

Väl mött! Bortom fascistdiktatorns enfaldiga bångstyriga nazistfasoner och ett verkligt demokratiskt sverige vänligt klimat.

P.S.: SKROTA AFTONBLADET NU!!!

1 kommentar:

  1. Naturligtvis sållar man all media information och varken vinklade artiklar eller reportage, videoklipp berör eller påverkar åt något håll! Som barn var man lättpåverkad, naiv och fick tyvärr se mycket otrevligt och ibland groteskt men där och då ifrågasattes det aldrig förutom när dåtidens jämnåriga skolkamrater gjorde stor uppmärksamhet kring någon banal bagatell. För övrigt var det mängder och i dagsläget ett missbrukat uttryck volymer man både dränktes och spolades med.

    Man blev immun och härdad emot mycket lögner, svek, bedrägerier, tricks och orättvisor av alla de slag. Man insåg emellertid de vuxnas dubbelmoral, hyckleri, raseri och fobier och motsatte man sig något blev det någon form av bestraffning. Denna tid kan aldrig förträngas, men med tiden har man skrivit ner vad man minns för att "tömma förrådet" och slippa älta livet genom. Andra skaffar familj och annat som substitut för att förtränga misslyckanden.

    Det är av nytta man håller stark kontakt med det förflutna av klara hälsoskäl. Man lägger märke till de som inte har den kunskapen de uppträder ofta irrationellt, förvirrat och likt klickar kan de komma med något genomtänkt. Man har alltid varit ensam och så förblir livet då man litar på ingen och anledningen kan läsas längre upp i detta.

    SvaraRadera