onsdag 7 oktober 2015

Trevligt med bra post!

God afton!

Då fick man veckotidningen Nya Tider. Finns alltid något intressant i den men ack vad desinformerade övriga populationen i samhället ska vara. Man förmedlar inget då ingen förtjänar den sanning bitter men ljuv! Lika lite som man förmedlar från fria Tider och Avpixlat.  Oftast endast rubriker och inget mer. Ingen ska få något gratis!

Nej man är varken bitter, hämndlysten eller något annat. Realistisk och nödvändigt intresserad av det politiska klimatet men inte överdrivet. Tyvärr upptäcker man sömngångarna, strutsarna, nickedockorna och övriga muppar fullständigt omedvetna om vad som händer och hur deras styre grundlurat dem alla!

Nåja, bäst för ett fåtal sämst för dem.

3 kommentarer:

  1. När det kommer till individvandring vilken är bäst benämning på det idioten lockat till vårt land blir det aldrig något av vad andra gör! Över ens döda kropp!!! Deportera patrasket till USA, Ryssland och tillbaka till ursprungsländer och låt det egna landet ta hand om sina avkommor på det sätt som är nödvändigt för landets bästa. I tider av diktatur i vårt land finns aldrig sympati för någon som helst, hjälp på plats är det bästa och det enda och all bistånd skall oavkortat gå till nödlidande i deras hemland eller läger strax utanför! Nuvarande regering skall avsättas 40% av sina inkomster till landets lidande och inom riket lidande som fattiga och övriga neurotiska problem!

    Det är enda möjligheten att på oerhörd lång sikt (70-150 år) åter och säkerställa den välfärd och BNP landet skall ha.

    SvaraRadera
  2. En låt som passar in bland många i det nutida Sverige är "inatt ska allting brinna" av Trots, "stad utan själ" av Sixtens Grannar, "du ska dö" av Bitch Boys, "dom får aldrig mej" av Asta Kask, "die Bahnof café" av Bitch Boys, "köp dig glad" av Kabinettet, "snutlåten" av City Kent, "böka & trängas" av Garbochock, "kampsång" av Robert Widen, "solo" av Kommo...

    Ja som tur var gjorde man den egna enkla(?) och klart underhållande trippel CD samlingen "lättsmält av kända kompositörer som märklig musik av moderna mänskliga mutationer & senare arvtagare..." låtar hämtade från början och slutet av 1970 talet till en kortare bit in på 1990 talet.

    Som man så listigt skrev på skivornas innehållssida: Ibland är det ett måste, att vinylknaster finns med. När ämnen inte finns tillgängliga i annat format så blir det vad som finns tillgängligt helt enkelt. Samlingen sammanställdes i maj 2011 och är en av otalet hemtillverkade samlingar. Gå och snyt er nu!

    SvaraRadera
  3. Så var det bevisat. Digital dynga i TV serier bygger på gammal story men överdrivna effekter, precis som media och den konstgjorda svenska politiken dock endast 7 klövern aldrig Sveriges enda parti!

    SvaraRadera