söndag 11 oktober 2015

Färgläggning av byggsatser del 2

God morgon!

Ja igår tog man sig an ytterligare lite färgläggning av figur och byggsatser. Det blev rätt hyfsat för att vara så enormt länge sen man sysslade med sånt. Främsta anledningen att man blir imponerad av dessa objekt är för att de är så fantastiskt detaljrika trots sin enkelhet och man lär få huvudbry när det kommer till de riktigt små detaljernas färgläggning. Förr saknade man tålamod vilket man fått med åren. När man upptäcker att man lyckats över förväntan inspirerar det oftast till att gå vidare.

Somliga objekt har inte påbörjats färgläggning ännu då man har för lite mängd eller volym så att det räcker och täcker. Sedan ska man fördela nöjet över en längre tidsperiod och det är man tvungen att göra då man måste utföra andra helg och vardagsuppgifter.

Varför byggsatser och figurer föreställande andra världskriget? Jo man fann en kartong på ett retur centrum för en billig peng och köpte den. När man gjort värnplikten förefaller det sig extra intressant av anledning som slynglar och annat ouppfostrat otyg omöjligt kan begripa! Så länge man endast har för avsikt att färglägga figurer som objekt och dessa endast finns i hemmet är det ingen propaganda eller annat. De kan användas som förebyggande åtgärd i uppvisning tillsammans med andra objekt som flaggor och film för att visa att det fanns en tid då detta hände och att ingen, mänskligt funtad, vill återuppleva denna fasansfulla mardröm igen!!!.

Väl mött! I byggsats och färgläggnings värld.

3 kommentarer:

  1. Det är skönt att man är ensam om att skriva och kommentera här. Finner det dock märkligt att det är många besök på vissa inlägg. Ja inte ursäktar man något genom utveckling av olika anledningar varför det eller detta. Sådant får fallna regering med alliskams göra när någon av dem donerat tomma kranium och fått dem ersatta med substans och fungerande hjärnor. Den tidpunkt har det enda oppositionspartiet för länge sedan tagit över och Sverige fosterland har rensats ur och återställts till ekonomisk balans och god välfärd och inga flera pajasar är någonsin välkomna att äventyra ekonomi, välfärd och säkerhet!.

    SvaraRadera
  2. Agenda i tvåan. En vuxen i en lekstuga för mindre bemedlade, beklagar herr blivande statsminister! Nato är livstid medlemskap, alliskammen ser enbart kapital och skickar begåvningshandikappade, normala men lågutbildade svenskar, tidigare flyktingar och tiggare (romer) till olika länders krig då dessa är 0% värda och knappast saknas av anhöriga. Anhörig invandrare får likt före nämnda enkel biljett till vilket krig som helst och sedan lär världskrig inte låta vänta för plötsligt slår Saudiarabien till motattack och USA och Ryssland går ut i krig utan minsta tanke på annat än sig själva...scenariot är snart verklighet.

    Naturkanal visar skräckfilm om nejonögon som attackerar mänskligheten genom avlopp, vattenledningar, lufttrummor och ser ut som en kass kopia av uttjatat tema likt Piraya de flygande mördarna, maskarna, Graveyard Shift medan verkligheten talar om toxoplasma där människor kan bli likt levande död

    SvaraRadera
  3. a och CDV (valpsjuka) där rovdjur blir smittade och skygghet för att undvika kollision med människor övergår till att människan står på rovdjurens meny. Oerhört skrämmande alltsammans och det i en tid av kris, katastrof och trippel volymer utrotande sjukdomar och virus, vart månde det sluta?

    SvaraRadera