lördag 31 oktober 2015

Veckan som passerat

God dag!

Det är besynnerligt hur man av okänd anledning inte minns handlingar av gårdagen på jobbet. Däremot minns man annat, som att man gjorde privata ärenden och tog bilen till jobbet efter väl genomtänkt ärende på en butik. Handlade dels två julklappar till modern samt en städrobot som test vilken man samma kväll sålde vidare till en bror. Jo modern får en städrobot och en trådlös dörrklocka då det kan vara nödvändiga nyttoprylar. Själv köpte man en finmekanik lupp med LED belysning för kommande synkrävande uppgifter. Än känns det inte som tid för däckskifte på bilen då det till veckan blir plusgrader igen. Kroppen känns dessutom inte redo för den uppgiften heller. Håller för närvarande på att frosta av frysen så...

Väl mött! I dalarna medelpad Närke Norrbotten Österbotten Gästrikland Blekinge Östergötland eller var man vill.

2 kommentarer:

  1. Tittade hastigt på akvarium ett och fick till ens förvåning syn på en Kardinaltetra man inte sett sen i augusti. Väntade ut den för att sedan håva över den till akvarium två där gamla "kompis" eller syskon fanns tillsammans med de fyra andra och tjugo neontetror. Nu är de åtminstone ett mindre stim bestående av sex Kardinaltetror. Platy och Svärdbärare trivs och tycks komma bra överens med dalmatiner molly och algätare sten som är störst (och kraftigast) av dem alla. Amano räkorna finns kvar även dom. Yngel av dalmatiner syns liksom några röda som kan vara Platy eller svärdbärare. Kan bli intressant att se utvecklingen. Lördag och en utmärkt rekreations dag snart dags för något lämpligt att spisa.

    SvaraRadera
  2. Att det har gått cirka 2,5 år sedan frysen installerades satte sina spår. Cirka n i o timmar tog det att avfrosta den men nu är det gjort i alla fall. Rejäla lager is lossnade och det blev några liter vatten att tömma bort. Som den exceptionella människa man är hade man införskaffat otalet frysflaskor vilka kom utmärkt till användning igår och höll det mesta nedfryst. Inget blev förstört och så har man det hela bakom sig och slipper fastsittande lådor i frysen.

    SvaraRadera