lördag 24 oktober 2015

Akvarium utökning

God morgon!

Så var det helg igen och veckan har gått bra och fort vilket i och för sig är skönt. Igår fredag åkte man efter jobbet och köpte fiskar till baljorna. Det blev tjugo neontetror och fyra kardinaltetror som komplement till grodakvariet. Blev trevlig färgklick där. Till akvarium ett blev det fem platy och fem svärdbärare då dalmatiner molly är majoritet och man ville sätta lite färg i det. Spirulina tabletterna älskas av både dalmatiner molly som ancistrus och sten. De tycks innehålla mer ämnen än de som säljs i djuraffärer.

Den politiska sidan förblir total kaos året ut och fortsätter nästa år vansinnet får aldrig något slut! Trollhättan tog hela landet med storm i form av en absurd handling utförd av en yngling med nynazistiska intressen vars identitet främst avslöjar optimal psykisk ohälsa och skall icke betraktas så egenmäktigt uttryckt som "terrorist" och jämföras med ABB!!! Det borde vara straffbart för journalister att uttrycka sig så avfallslikt! Men i diktatur som landet Zoo  (fd Sverige) tycks dessa vinklar vara de "politiskt korrekta" men de enda terroristerna är de ankommande i ekonomiska migranter. Nuvarande "legeling" inklusive allt med skammen och mupparna driver landet i avgrunden och inte en levande själ gör något för att stoppa dem! Zoo's befolkning sover bort allt och när de vaknar ur den komaliknande dvalan är det för länge sedan försent!

Den som lever får se som det heter och det ska bli intressant att se utfallet i katastrofen. En lösning finns och det är den enda men den är för de känsliga och psykiskt sjuka rå, absurd och ur vissa vinklar katastrofal. Men i nöden prövas alla metoder.

Väl mött! Någonstans i Sverige.

1 kommentar:

  1. Det blev en ofrivillig resa med bilen till djuraffären när kassabiträdet klantat till det hela. Tyvärr upptäckte man misstaget först när man kom hem. Hon hade tagit betalt i fullpris klantarslet när de hade kampanjpris och hellre åka dit och få rätt än inte. Sedan åkte man till en chysst lågprisbutik och köpte vad man behövde. Därefter blev det hemresa.

    Ingen annan än en själv som läser eller besöker bloggen så man kan säga vad man tycker så länge man står för sin åsikt vilket man gör och hör sen!

    SvaraRadera