lördag 3 oktober 2015

Akvarium Två

God förmiddag!

Utvecklingen i akvarium två tar sig fint. Military helmet stor ser ut att trivas förträffligt. Military helmet liten låg upp och ner och man misstänkte att livet var över för den men när man vände den rätt tog det bara några minuter innan den rörde sig försiktigt framåt, trevligt. Red onion två av tre ser även den ut att trivas, en som dock ser ut att ha lämnat in är en som inte rört sig på många dagar. Zebra sniglarna syns inte till för närvarande men är någonstans där nere, ibland gömslena. Minsta grodan boll har tydligt visat sig och de övriga tre likaså. Allt frid och fröjd således.

2 kommentarer:

  1. Handlar men missar det nödvändiga. Tack för att man har några meter kvar. Läste tidningen och handlade Chiafrö för att se ifall det bryter tröttheten man haft ett tag nu. Fann även torkade Gojibär som man använt tidigare och mer blire så småningom så att man bättre orkar med arbetsdagarna. Visst vet man att intag av näringsämnen, andra ämnen och enormt viktiga vitaminer, kusiner och biotiner oftast blir glömda kapitel pga att tiden inte räcker till och det känns i kropp och knopp men hellre sent än aldrig.

    SvaraRadera
  2. Banker som drar något alls olovligen borde sprängas i molekyler! När en summa är avsedd en räkning s k a l l bank aldrig! dra pris för något om saldo är under 1000 sek!!! Imbeciller

    SvaraRadera