tisdag 6 oktober 2015

Hösten är verkligen här!

God förmiddag!

Man kan nog säga att hösten är här. Även om solen belyser med varma strålar är det inte plusgrader ute utan så för soldyrkare förvånande kyligt ja för en själv är det naturligt och man förväntar sig vilken kommande vinter som helst då man upplevt de flesta typer. Trist att inte Sköldpaddsört fick möjligheten att blomma men den kan nog komma att leva fler år då detta inte var sista sommaren man lever  (förhoppningsvis) sedan har man ju inomhus växterna som ger frid och fröjd och friskt inomhus. Det enda träd man har är penningträdet och det står så ståtligt och grannt i vardagsrumsfönstret. Ryggen känns bättre så Imorgon eller torsdag kan man nog återvända till slitet.

Klockan 08:14 idag var det de graderna ute och som det är allmänt känt är det bara solens ljus och strålar som värmer men det är ju tillräckligt bra även det.

Väl mött! I rekreationens värld.

1 kommentar:

  1. Kan...nä det hade varit underbart att få se en video där stassministern går in i en bajja majja och den vänds upp och ner. Galningen får hela bajja majjans innehåll över sig. Det har den imbecille förtjänat tillsammans med regering och hela etablissemanget samt det totalt vilseledda dårhusen de vill inget annat än frivilligt bli än mer vilseledda och karusellen spinner än fortare för var dag som går.

    Frågan förblir: vad har vi, övriga verkliga och i grunden fredliga svenska folket gjort för uselt för att tvingas se landet gå under pga en absurt gravt störd misslyckad med allt den tar sig för imbecill!?!?

    SvaraRadera