söndag 4 oktober 2015

Musslorna lever!

God morgon!

Klart bevis för att sandmusslorna lever fick man nyss. Trodde inte mina ögon när man såg den högra på bild skruva på sig för att "gräva" ner sig i sanden. Den andra till vänster öppnade skalet och det kan ju betyda att de trivs där de är. Håvade upp tredje fisk ur det akvariet och ner i akvarium ett så nu är tvåan ett renodlat snigel och grodakvarium kanske förvirrande för grodorna men bättre än med glupska fiskar.

1 kommentar:

  1. Hade ett tag tanken åt att håva över de enda två svarta neontetrorna och den enda kardinaltetran vid liv från ettan till tvåan. Lyckades galant med det idag och på sikt blir det att köpa tre svarta neontetror och fyra kardinaltetror så får den nuvarande kanske "rätt" sällskap då den för närvarande försöker sällskapa med de svarta neontetrorna men ser inte ut att lyckas.

    Nåja, de tre slipper i alla fall vara oroliga för att bli mat åt hungriga dalmatiner molly. Kanske det blir några platy och svärdbärare som kontrast i ettan men då får man nog minska antalet dalmatiner molly. Det kan bli tidigast i slutet av oktober. Då lönen tyvärr rykt till inköp av batterier och annat nödvändigt bortsett från räkningar och prenumerationer samt en del annat.

    SvaraRadera