fredag 2 oktober 2015

Funderingar

God afton!

Man finner ganska mycket underhållande och motsägande, fånigt och ironiskt. Man kan inte låta bli att förvånas över hur somliga ens är funtade. Deras ledare var en skadad mentalt sjuk individ som lurade ett helt land med sina psykoser av inbillning och floskler. En förrädare och tillika landsförrädare som tog sitt liv tillsammans med sin låtsas dam. Naturligtvis är det Adolf man nämner och även fastän man har två flagg replikor sex CD skivor musik och tal hämtade från 78 varvs stenkakor, DVD viljans triumf och war in the air är man allt annat än någon fanatisk samlare. Avsikten med objekten är snarare att den tiden aldrig får glömmas bort någonsin! Offentligt pågick kriget 1939-44 inofficiellt men sanningsenligt kan man med förberedelser och framtill allra sista slutet var det åren 1920-1967. För hemligheter troddes kunna bevaras till tids ände vilket icke skett!.

Att lära av historien är att bevara den i abstrakta replikor, filmer, kläder och ljud material. Aldrig såsom hycklarna och mupparna vill likt med sin politiska övertygelses historia eliminera minsta bevisföremål. De folk som aldrig upplevt eller ens känner till Europas historia har därmed ingen skam eller skuld mot de utsatta vilket i sig skärskådats genom utgiven litteratur som finns tillgängliga på internet.

1 kommentar:

  1. Läser man historiska kapitel har Sverige aldrig varit ett land som gjort något själva. Historiska slag och strider har kungar och militär tagit hjälp av utländska styrkor. Att det nu sitter en regering likt sina föregångare är och förblir muppar och säljer ut landet totalt är inte det minsta märkvärdigt. Ett helkasst land med en totalt värdelös ursprungsbefolkning är bara att köra i den totala botten. Mentala sjukdomar, fysisk klenhet och lata parasiter är orsaker tillsammans med handikappade och skattebetalande helidioter (se arbetare) då kan landet skuldsättas och tvinga framtida svenskar betala för kalaset.

    SvaraRadera