tisdag 6 oktober 2015

Modellmålning flum DVD och okänd blomma

Hallå...igen!

I förmiddags tog man itu med målning av en byggsats modell eller figur och resultatet kan ju ses på en av bilderna. Man blev riktigt nöjd och ser fram emot att få tag på fler kulörer på färgburkarna samt fler till antalet av passande färger så att man kan fortsätta färgläggning av de andra omålade modellerna. Upptäckte att en av växterna man fann i ett av två fågelfrön fått en blomma, vilken sort har man inte en bleking om. Såg nyss på en riktig flum DVD man beställde för 13 år sedan och det måste ju sägas att Pink Floyd var oerhört mycket bättre 1967/68 än från 1974 och framåt. Skönt att se David Bowies space oddity och Arthur Browns fira för att inte tala om Julie Drescoll & Brian Augers Trinitys this wheel's on fire och Jimi Hendrix Experiences sunshine of your love se bilden. Korrekt ska vara Dr.John the night tripper on a Mardi Gras day. En miss där Jimi Hendrix nämnts är det Captain Beefheart och låten upon the my oh my. DVD'n heter Psychomania the best of psychedelic rock. En annan felaktig korrigering är att första Pink Floyd låten ä r Interstellar Overdrive och i n t e Astronomy Domine man undrar hur påtänd den varit som skrivit innehållsförteckning varit och som tidigare nämnts var inte det det enda felet. Så var allt i sin ordning.

Man behöver inga droger för att förstå mentaliteten ändå, även om många skulle hävda motsatsen men de är ju bara korkade och motsatsen till trams baklänges!
 
Hej hopp! Störtlopp på topp i ett tvärstopp.

1 kommentar:

  1. En av fem figurer som tyvärr var ej färglagd. Ja borträknat de som satt i ett av fordonen. En bil med två figurer var färglagd, en bil, ett plan och två hangarfartyg är ej färglagda. Det kanske mest spektakulära och för somliga retande är att samtliga fordon, flygplan och fartyg inklusive figurer är från andra världskriget och det är den tyska sidan.

    Det kan tilläggas att man redan skrivit om landsförrädaren, deras ledare, som ledde landet till ruiner, sönderbombade städer så aldrig något till den krymplingen! Alltsammans ska ses som komplement till verklighetens groteska historia!

    Förutom oroligheter i olika länder pga krig, terrorliga och andra absurditeter ser djurvärlden ut att få sjukdomar som gör att livsfarliga rovdjur upphör skygghet, rädsla och fruktan för människan för att istället se människan som en del i kostcirkeln...

    Skrämmande! Men oftast bär människan skulden för dessa katastrofer.

    SvaraRadera