måndag 5 oktober 2015

Tröttnar fort på samma radiokanal!

God Dag!

Finns det fler än en själv som tröttnar på radiokanaler som spelar samma musik, ja att det börjar från början efter 3-4 timmar? Att det är samma utnötta som söndertjatade reklam och aldrig något positivt varken i musik eller reklam eller för övrigt. Visst har man tröttnat på mycket och även kanalen som spelar samma sak hela tiden med få undantag...

Det borde finnas tillgängligt bättre utbud men allt ser ut att ska finansieras och vi får vad andra betalar för tycks det som. Som den person man är har varken 1970 eller 80 talet varit så torrt och livlöst som somliga kanaler vill påskina med sin torrhet. Nedan följer en rad bilder på olika bands skivor från 1970 talet och 80 talet som man själv lyssnat och lyssnar på...














och så en ringa del ifrån 1980 talet, och det är verkligen en RINGA del!...
















































...För när allt kommer omkring skulle man ifall anläggning fanns kunna spela sällan eller aldrig spelade låtar av artister och band som a l d r i g ens omnämnts i etern. Nu lever vi ju i tider då det är svårt att verkställa och verklighetssätta en eller flera sådana radiokanaler men tanken har funnits och kan vilka klåpare (klippare) som helst så kan alltid de allra flesta som innehar skivor och manus samt kanske även finansiera på annat sätt än uttjatad reklam. Det återstår att se.

Tills vidare Väl Mött! i en söndertjatad eter.


1 kommentar:

  1. De flesta radiokanaler har såväl skräpreklam som uruselt avfall endast de döva kallar "musik"! Konkurrensen är alldeles för ofantlig för att man kunde starta upp något projekt alls. Dessutom finns lagar om ersättning till tonsättare mfl och med det supervida perspektiv man har hade det blivit oerhörda utgifter och omkostnader!

    Beträffande inlägget är bilderna på olika genrer ljusår mildare än om a l l a tagits med och a l l t passar inte överallt för många.

    Hardcore, black metal, grind, death metal, goth, bat rock bara för att nämna några inriktningar och ja alternativ musik.

    SvaraRadera