måndag 26 oktober 2015

Märkligt hur det vänder...

God afton!

Det är märkligt hur det blir ibland. Sedan kan man ju alltid ta musiken från en Eddie Meduza låt och ändra texten "hycklare hycklare de är hycklare" låten man åsyftar är "raggare". Gäsp fortsättning följer.

Tisdag

Betydligt piggare och en fortsättning. Ett lämpligt som korrekt uttryck är: hela landet Zoo hycklar! Alla som har förtroende i något av de politiska  partierna idag och pajasarna till partiledare tror blint och fast på tomten, John Blund, Gud, Jesus, Rödluvan, alla sagofigurer, Hitler, Stalin, Lenin, Marx  (fyra sistnämnda har levt till skillnad från övriga!) och övriga konstigheter. De individer som måste ha väsen och föreställningar om precis allt är de med största psykiska ohälsa!!!

Vi övriga som v e t verkligheten, allt som görs och utförs oavsett ändamål är vi alla som gjort. Människan är kapabel till allt och inget har någonsin gjorts eller påverkats av någon annan "kraft" än människan!  Borträknat väder och rymden är allt påverkat av människor!.
Jorden är den enda planeten med människor, djur och annat. UFO och övriga vidskepelser är alltid någon medmänniska som uppfunnit och verkställt. Däremot är det alltid människors oändliga fantasi som spelar in när någon eller några får "uppenbarelser", ser saker och upplever märkligheter. Människors tristess plus ibland utmattning gör att de ser syner.
Så enkelt är det med det.

Väl mött! Bortom allt trams.

1 kommentar:

  1. Sjukt att vara född i fel tidsrum. En viss del av svenska folket är tyvärr det och vad tidigare generationer utfört tvingas vi lida för ekonomiskt. Att kvinnor unga som gamla aldrig vill inse sina misstag förrän de står inför döden. D e t är alla tolkningars gemensamma nämnare - islam! Kvinnor har noll värde och skall endast avla fram pojkar som i sin tur ska straffas så att de blir fyllda med hat och på så sätt slår fienden vilka är ALLA!!! Sveriges välfärd ska plundras, folket utrotas och marken beslagtas för senare skövling. D e t är avsikten "på sikt" och Sveriges imbecilla regering med fiende massorna media och zombie varelserna är på god väg att lyckas.

    SvaraRadera