lördag 17 oktober 2015

Sviker aldrig oavsett!

God morgon!

Läste om någon som svek tidigare sympati för en politisk inriktning. Oavsett om man blev den siste på denna planet att vara nationalist skulle man aldrig ge upp för något eller någon. Hellre ordna för djur i natur och för landets bästa än någonsin bli ett med fårflocken och låta sig duperas av en medvetet blind som självvalt vilseledd statsminister!

Nationell socialist eller nationalsocialist gör ingen skillnad. I det fallet är det de traditionella ekonomiska intressena som likt alla andra står på agendan. Inbillning av etablissemanget om moralisk förändring till totalt förfall för att bli accepterad är att vända kappan efter vinden och få sydliga värmevindar än att stolt stå emot de nordligaste isvindar. Så förrädiskt.
Nåja, var och en gör som den vill medan i nöten förblir det likt flipperspelet - TILT!

1 kommentar:

  1. Finns inte ett ord, inte ett uttryck man skulle ångra. Då gör man hellre process av något ogillande. Kan bara inte förstå varför somliga har sådan omättlig mediahunger att de kan vara beredd på gigantiska volymer kritik och kanske något värre men somliga röster talar sitt entydiga språk. Att man själv har såväl kontroversiella nummer till linje telefonen och mobil finns absolut ingen baktanke med!

    Nackdel med klimatet i nutid med allt onödigt såsom hmf mm kan brisera ut i inbördeskrig mellan många olika folkslag och grupper. Det bör ansvariga makthavare och anmälare ta i beaktning.

    Det var själva den vad trött man är men det har sina skäl till skillnad ifrån många andra.

    SvaraRadera